Nie obejrzałem do końca, ale z tego co pisze Baalp, wnioskuję że na koniec nic się nie rozp***! Tragedia w związku z tym. Też jestem rozczarowany.

dla mnie bomba, chcialbym kiedys takim cackiem sie przejechac gdzies po autobanie ;]
Nowa część, Need for Speed: Live.
The Prodigy - Voodoo People (Pendulum Remix)
The Prodigy - Voodoo People (Pendulum Remix)
kszh19 >> jaja pewnie ma, jesli to facet. Ale mozgu ni c🤬ja... . Gdyby kilka razy z pasa mu nie sp🤬olili w ostatniej chwili to przyj🤬by az milo. Z takich debili nawet pozytku nie ma, bo jak sie roz🤬bie przy takiej predkosci, to nawet ograny sie nie zdadza do przeszczepu.
miodzio szkoda ze moim sejem 0.9 (czyt. blekitną strzałą) tak nie pocisne, i nikt nie zginal:/
podpis użytkownika
kto to czyta ten c🤬j :]
Idiota. Need for speeda se robi na drodze. Pewnie już nie żyje
Od tego są tory ^^

zamiast zostawić dzwięk v8 (czy co oni tam wsadzają w 911) to jakieś nap🤬lanie w tle :sad: za to bez piwka:(

Rampage_ napisał/a:
tory
Ach... zwłaszcza szerokie... tory... się wzruszyłem. Ponownie pozdrawiam Barbarę W.

CZEMU ON PRZEŻYŁ!?!?/1/1/1/1
sereg, autobana możesz dostać -.-
aż zagram sobie w undercover'a.
sereg, autobana możesz dostać -.-
aż zagram sobie w undercover'a.
Cord napisał/a:
zamiast zostawić dzwięk v8 (czy co oni tam wsadzają w 911) to jakieś nap🤬lanie w tle :sad: za to bez piwka:(
Porsche 911 ma 6-cylindrowego boxera z bezposrednim wtryskiem bezyny do cylindra, slyszales kiedys subaru?? jesli tak to brzmi podobnie.
Filmik doby, gosc ma co i czym pokazac, porshe tak hamuje ze czuc jak mozg napiera na szache, i jeszcze lepiej przyspiesza