👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Hacerking napisał/a:
Chciałbym by mnie tak polizała.
Obrazek
Naprawdę nie masz fajnej dziewczyny, żeby ci tak zrobiła? Smutne

MutliSerdelek napisał/a:
TEn User34 to jakiś nowy troll od komentarzy?
Następny hejter ,który musi wyżyć się w internecie bo w realnym życiu boi się odezwać.

User34 napisał/a:
Hejter osoba ktora wyzywa wszystkich.
Następny hejter ,który musi wyżyć się w internecie bo w realnym życiu boi się odezwać.

Miałem napisać wcześniej ale piszę teraz ....zauważyłem że sadol o nicku User34 dostał jakieś talony na rozdawanie piwek hehe jedzie hurtem..

@User34 & Marcel93
Jak wam się nudzi to proponuję strona 5421 i od początku sadistica każdemu po piwie.
Jak wam się nudzi to proponuję strona 5421 i od początku sadistica każdemu po piwie.

@up , dziękuję za propozycję , ale namawiasz do czynów , które grożą ostrzeżeniem. Gdybym przyjął propozycję , to miałbyś współudział
.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie