Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Lob
ghen • 2015-02-17, 9:07
Historyjka prawdziwa, może kogoś rozbawi.
Byłem wtedy w wieku, kiedy można było kurze na stojąco do dupy zajrzeć. Nie było jeszcze internetu, a w TV były tylko dwa programy. Większość czasu spędzało się na dworze, robiąc rzeczy mniej lub bardziej bezpieczne. W pobliżu boisko, można było w piłę pograć, albo w wysokiej trawie na łące w chowanego się bawić. Była nas trójka, z czego jeden o coś się tam obraził i z już bezpiecznej w jego mniemaniu odległości zaczął coś tam pyskować. Niewiele myśląc schylam się po kamień (tamten w tym czasie w tył zwrot i szpula na chatę), ważę go chwilę w ręce i jebut bez przekonania za delikwentem wysokim lobem. Dalej jak na filmie - trasa, po której sp🤬alał kozak zbiegła się z miejscem lądowania kamyka. Jeb, kolana, pysk na strusia i leży. Koleś obok mnie łapie mnie za ramię i mówi:
- i KAJ MY GO TEROZ ZAKOPIYMY...??

Trochę byliśmy zesrani, ale skończyło się tylko na małym rozcięciu na dyńce i odrapanym nosie przy lądowaniu.

Pierwszy temat, hejt'em all.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2015-02-17, 9:25 8
Podoba mi sie twoj styl pisania. Zartowalem. Wymuszony jak usmiech kaczynskiego. Nie ma piwa
Zgłoś
blokern 2015-02-17, 9:27 38
Polska bez slaska!!!
Zgłoś
cys23 2015-02-17, 9:57 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-17, 10:38 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-17, 12:06 1
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-17, 12:29
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-17, 12:36 17
Jak mialem 12 lat to wpadla mi w oko starsza dziewczyna, nie wiedzialem jak zagadac. Zatem rzucilem jej jablkiem w p🤬de, gdy siedziala sobie na lawce. Na koniec i tak moj starszy kuzyn ja wydymal, wiec bylo po jablkach...
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-17, 12:38 3
Zgłoś
NeverLie2Me 2015-02-17, 12:45
Miałem podobną akcję w jak się chodziło na waxy do takiej starej stacji paliw jeszcze po PGR. Graliśmy w "rzucanego", oczywiście kamieniami Kilka razy się "bawiliśmy", były 2 ofiary - ja i kumpel - 2 headshoty. Głowy oczywiście do szycia
Zgłoś
ulifont 2015-02-17, 12:47 2
Zgłoś
beskid 2015-02-17, 13:03 2
niy kamieniem ino wąglem żech dostoł...
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-17, 13:10 6
@ulifont

idź być lewakiem gdzieś indziej
Zgłoś
xaero18 2015-02-17, 13:15
Ja mogę podzielic sie podobną historią.

Pewnego dnia wracaliśmy z plebanii do szkoły z racji tego, że religia odbywała się w tamtejszym budynku. Droga którą mieliśmy do pokonania wiodła przez pola uprawne. Idąc sobie z kolegami wpadłem na cudowny pomysł, aby podrzucić nogą leżący na ziemii sporych rozmiarów kamulec - tak jak się to robi z piłką. Wiele nie myśląc podbiegłem, a ten idealnie naszedł na moją stopę i poszybował w kierunku głowy laski, córki mojej Pani od chemii. W sekundzie moję życie zamarło (ten kamień był konkretny, jakieś szybujące 1,5 kg). W kulminacyjnym momencie dotrzegłem jak wpada on do kaptura w kurtce tej dziewczyny! Ufffffffff, chyba nie muszę tłumaczyć, jak głupio, a zarazem strasznie to wszystko wyglądało
Zgłoś
cfaniack 2015-02-17, 13:17
mogliscie r🤬ac puki byl nie ogarniał
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem