Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Łobuz kocha najmocniej
sebsossj • 2018-08-16, 7:50
Wczoraj minął dokładnie rok od jej przygody życia.
Warto też dodać, że wcześniej koleś był winien gw🤬tu w UK, za co był skazany na 8 lat. Zamordowana dziewczyna o tym nie wiedziała.

A tutaj beta cuck od pocieszania

podpis użytkownika

Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Zgłoś
Cryo 2018-08-18, 9:45 11

Można powiększyć w nowym oknie.
Zgłoś
crackit 2018-08-18, 10:47 11
"Tylko kobieta potrafi w największym sk🤬ielu ujrzeć (...) [blablablabla]" ... no to i ujrzała i poczuła... szczególnie musiała fajnie czuć kosę. Selekcja naturalna w pięknej okazałości. Szkoda tylko, że inne głupie c🤬y wypisują podobne pierdy i nic nie uczą się na błędach (ani własnych, ani cudzych).
Zgłoś
bimaczow 2018-08-18, 11:14 1
Łobuz kocha najbardziej !

podpis użytkownika

Znak Orła potęgi symbol prowadzi nas
Mieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-08-18, 11:25 1
@przeme13 nie używaj słów, których znaczenia nie znasz. Lampucera\Pudernica- podstarzała kobieta, która myśli, że jeszcze się podoba mężczyznom i w celu zatuszowania swojego wieku używa bardzo ostrego makijażu.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
radek225 2018-08-18, 12:40 3
"On taki nie jest", "Ja go zmienię swoją miłością do niego". Bla, bla, bla, bla wpisz tu każde podobne p🤬lenie. Baba nie kieruje się logiką. Baba kieruje się uczuciami, logiką kieruje się facet. Stąd nawet pani prezes banku po 5 kierunkach studiów zasiadająca w radach nadzorczych innych spółek, mająca chatę 600 metrów w Łomiankach i jeżdżąca Audi RS7 wpadnie w podobną pułapkę. Nie wiem, czy tu chodzi o syndrom pielęgniarki, czy ki inny c🤬j, ale nawet Stalin w czasie II WŚ rzekł mówić "Amerykanie są jak Rosjanki - im mocniej cih bijesz tym bardziej cię kochają". Coś w tym jest, bo tyle p🤬lonych, głupich cip nie potrafi odejść od facetów alkoholików, czy babskich bokserów. Kobieta to naprawdę dziwne stworzenie. Facetowi coś nie pasuje w babie, rozwodzi się, pakuje walizki, do widzenia. Babie coś nie pasuje w facecie, tkwi dalej w tym samym związku, albo co gorsza, będąc samotna pcha się w związek z wybrakowanym egzemplarzem. Ot, kobieca logika.

podpis użytkownika

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
niemamskarpet. 2018-08-18, 15:51 1
bezwzględna kara śmierci za:

- morderstwo
- gw🤬t na dziecku

Kara śmierci w mękach np. powolne gotowanie w Kociole lub nabijanie na pal

- gw🤬t i morderstwo dziecka

Jak się dostane do polityki to będą to moje głowne postulaty

podpis użytkownika

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
MadDave 2018-08-18, 16:33
Moja koleżanka jest z takim nieco agresywnym miśkiem. Nap🤬la ją, bajeruje inne dziewczyny. Mówiliśmy jej nie raz żeby sobie dała z nim spokój. Raz musieliśmy ją przed tym bydlęciem bronić nie dając mu wejść do domu bo łoter (pioter) wpadł w szał bo nie spodobało mu się że jego foczka spędza czas ze znajomymi a nie z nim. Czy co on sobie pomyślał. Po tej akcji już myśleliśmy że to na reszcie koniec.
Po miesiącu się jej oświadczył. Miłość (uzależnienie?)zwyciężyła nad rozumem. Szczególnie że miała jeszcze wybór. A typ nawet podobny do tego arturka.
Po tym już straciliśmy z nią kontakt bo łoter uznał że jesteśmy c🤬jowymi znajomymi i ma się z nami nie spotykać... Poj🤬e są te baby.

podpis użytkownika

może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Zgłoś
piotrekt1976 2018-08-18, 17:31 1
@MadDave

Dzwisz sie ? facet zlapal rybke a ty mu siec nozem tniecie. Swoja droga fajna ta " kolezanka" bo napisales taki pomemat jakbys sam chcial zar🤬ac stulejo .... nie wiem czemu ale bete wyczuwam ....
Zgłoś
T................h 2018-08-18, 19:43 1
niemamskarpet. napisał/a:

gotowanie w Kociole

Najpierw przygotuj się do pierwszej klasówki z "polaka", a dopiero potem ustanawiaj rodzaje kary śmierci.
Zgłoś
serenity 2018-08-19, 13:13
Ja poproszę Kima o wciśnięcie tego swojego małego przycisku! Niech ta Ziemia już odpocznie od debilizmu który dorwał się do władzy!
Zgłoś
stefciok 2018-08-19, 17:21
Jedna Karyna mniej. Patol zszedł z ulicy i zgnije w więzieniu. Sytuacja "Win-Win"
Zgłoś