Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 38 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-12-01, 4:30 1
nawet jeśli to po kiego aż 3 wozy przyjechały ? Chyba ping pong im się znudził
Zgłoś
~Vuko 2014-12-01, 4:41 27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-01, 5:20
Krzysiek to jest gość
Zgłoś
seattle 2014-12-01, 8:27
Straż Pożarna- bezmiar nepotyzmu.
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-01, 9:58
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-01, 11:43
Zgłoś
Seus 2014-12-01, 11:50
dziadek troll
Zgłoś
NsQ. 2014-12-01, 12:47
Moje miasto takie piękne
Zgłoś
chetek 2014-12-01, 13:03
Zgłoś
sabbath88 2014-12-01, 13:05
50zł mandatu? NAPRAWDĘ!?
50tys powinien dostać to by następnym razem pomyślał dwa razy.
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-01, 13:06 1
KURRRRRWAAWWARAW a ja za przekroczenie jezdni obok pasów stówę dostałem
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-01, 13:18
Boże, jaki ciul.
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-01, 13:59
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-01, 14:17 2
50zł ?!?!? to jakiś żart? :| Pracowałem kiedyś w Norwegii...zlecenie wykonywaliśmy na Uniwersytecie w Oslo. Montowaliśmy 4 nowe windy w miejsce starych-nadszarpniętych zębem czasu. Podczas prac monterskich w szybie windy nie zabezpieczyłem czujki dymu, a pech chciał, że ta właśnie kutwa okazała się czuła na kurz, który powstał w skutek wiercenia otworu pod kołek rozporowy fi8....Alarm się odpalił, zamieszanie, ewakuacja studentów, z automatu straż pożarna została zadysponowana przez centralę ppoż. Tylko i wyłącznie dzięki szybkiej interwencji u "woźnego" straż została odwołana i alarm został wyłączony po zweryfikowaniu braku zagrożenia ogniem....Mimo wszystko straż pożarna obciążyła moją firmę grzywną w wysokości 20 000 NOK (tj. około 10 000zł). Odbyłem bardzo "ekskluzywną" rozmowę ze swoim szefem ale pracy nie straciłem ..... Właśnie dlatego patrząc na takie historyjki kipi we mnie myśl, że Polska to faktycznie dziki kraj 3 świata za murzynami w niektórych kwestiach.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem