Sławuś to też dobry aparat.
Jest tu jakiś kuc, który zainwestował w Mentzen S.A.? XD XDDDD
O c🤬j chodzi?
Mentzen sprzedawał akcje o wartości nominalnej 10 gr - po 36 zł. A cały zysk zamist wsadzić w firmę - wsadził do swojej kieszeni. Wydymał po prostu ludzi.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówMentzen sprzedawał akcje o wartości nominalnej 10 gr - po 36 zł. A cały zysk zamist wsadzić w firmę - wsadził do swojej kieszeni. Wydymał po prostu ludzi.
wartość akcji nie spadła poniżej 32.00 pln, wartość akcji na 7 luty 2025 około 35,50pln
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówMogłeś tego nie pisać, bo czekałem, aż mi ten geniusz odpowie
W ciągu roku najniższa cena 32,5, a najwyższa 72.
a bo mnie poniosło..
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówjak ja nienawidzę manipulatorów i kłamców..
wartość akcji nie spadła poniżej 32.00 pln, wartość akcji na 7 luty 2025 około 35,50pln
skąd masz info, że 0,10 pln?
swoją drogą ten ćwik wygląda tak jakby na mojej krzywdzie się wypasł..
a tutaj artykuł we wprost, cvhyba trochę naświetli o co chodzi:
Oj kuce, kuce.
Na ekonomii to wy się znacie jak świnia na gwiazdach.
Cena nominalna akcji - to cena akcji wpisana w statucie spółki.
W przypadku Mentzen S.A. - jest to 10 groszy.
To, że Mentzen wypuścił na rynek akcje po 36 zł, a kuce - wyznawcy to łyknęli to już ich problem.
Grupa już jedzie na stracie - zobaczymy ile ten napompowany balon będzie warty po wyborach...🤣 😂.
więc.. na co czekasz?
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówJa właśnie obstawiłem shorta x100, po takich wieściach lada moment nastąpi flash crash. Już przeglądam katalog jachtów. Żeby tylko się nic nie podniosło, bo przy takiej dźwigni, to mi zaraz konto wyzeruje