Jak w tytule. Uczestniczyłem w tym marszu. Z ciekawszych rzeczy to o dziwo ŁKS i Widzew potrafią iść obok siebie bez żadnych ekscesów. Były 2 prowokacje lewackie ale zaraz zostały usunięte.
Tutaj fotorelacja Dziennika Łódzkiego i krótki tekst co i jak
Nie tęczowa, nie czerwona, Łódź jest tylko narodowa.
Źródło filmiku yt.
Jak było to spalić. Ale nic nie wyskoczyło po wpisaniu tematu i tagów.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
"Polowanie" na komunistów to wyszukiwanie sobie wyimaginowanych wrogów żeby przypadkiem tłuszcza nie poszła szukać PRAWDZIWYCH wrogów Narodu na Wiejską. Dając takie durne, propagandowe filmiki pieknie wpisujesz się w kanon debili sterowanych cieniutką linką przez puppet masterów, zachowujących się jakby od 20stu lat żyli w jakimś letargu i teraz obudzili się i nie wiedzą co mają robić, więc jedyne co im przychodzi do głowy to hasło sprzed 20stu lat "bij czerwonych".
Gdybym tylko mógł, to bym zrobił armię Eligiuszy Niewiadomskich.
A na drzewach zamiast liści będę wisieć komuniści !
konto usunięte
2012-12-16, 17:39
bloodwar napisał/a:
"Polowanie" na komunistów to wyszukiwanie sobie wyimaginowanych wrogów żeby przypadkiem tłuszcza nie poszła szukać PRAWDZIWYCH wrogów Narodu na Wiejską. Dając takie durne, propagandowe filmiki pieknie wpisujesz się w kanon debili sterowanych cieniutką linką przez puppet masterów, zachowujących się jakby od 20stu lat żyli w jakimś letargu i teraz obudzili się i nie wiedzą co mają robić, więc jedyne co im przychodzi do głowy to hasło sprzed 20stu lat "bij czerwonych".
Nie wiem czemu ale mam wrażenie że pisząc to co piszesz przeczysz sam sobie, ale ok.
Brawo chłopaki, pewnie już się w Łodzi posrali, bo skłócanie Widzewa z ŁKSem było jedną z głównych metod dezintegracji operacyjnej w Łódzkiej społeczności.
konto usunięte
2012-12-16, 19:04
konto usunięte
2012-12-16, 19:42
konto usunięte
2012-12-16, 20:59
Jedni warci drugich. Prawa strona zafunduje kontrolę totalną i ujednolicenie społeczeństwa pod znakiem krzyża, narodu itp., lewa natomiast rozrost biurokratyzacji, podatki, żeby każdy miał po równo, najlepiej jak najmniej. Ludzie muszą się obudzić i zobaczyć, że nie trzeba dawać się urabiać w schematy typu prawica-lewica, że można myśleć samodzielnie, a nie łykać poglądy.
konto usunięte
2012-12-16, 21:19
Ładnie bydło maszeruje, najlepiej od razu do obozu, co to ich idol w swoim czasie kilka zorganizował.
Bardzo dobra inicjatywa. Piękna sprawa, że kibice zwaśnionych klubów potrafią ramię w ramię maszerować ulicami w imię słusznej idei. W tamtym roku byłem na Marszu Niepodległości i widziałem kibiców w barwach Lecha, Legii, Hutnika Kraków, itd. Na co dzień nie przepadają za sobą i chętnie skoczyliby sobie do gardeł, ale jednak łączy ich coś, co pozwala im się zjednoczyć. Przede wszystkim jesteśmy Polakami i kibicowskie podziały nie mają znaczenia jeśli chodzi o pamięć naszych przodków i historię Ojczyzny.
Aruś
2012-12-16, 22:25
Koniec Świata napisał/a:
Gdzie są ci komuniści? No gdzie?
O, tutaj!