📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:11

Tak jak już napisałem w innym poście, gdyby taki z🤬b celował do mnie fajerwerkami a jechał bym autem, rozjechał bym w obronie własnej.
Niechże zgadnę - kolejne bydło z południowego wschodu? Tudzieź nawet odrobinę dalej?
BlackSadolRazor napisał/a:
Tak jak już napisałem w innym poście, gdyby taki z🤬b celował do mnie fajerwerkami a jechał bym autem, rozjechał bym w obronie własnej.
Kolejny internetowy, wojownik spod znaku klawiatury
Jakby przyszło co do czego, to zatrzymałbyś samochód, wyszedł i ze strachu obciagnal typowi, który w ciebie celował
I tak by się skończył twój sylwester
BlackSadolRazor napisał/a:
To nie byłaby obrona własna. Masz obowiązek uciekać, bo inaczej wyłapiesz wyrok.
Sadol uczy I bawi.

Driver19cm napisał/a:
Jakby przyszło co do czego, to zatrzymałbyś samochód, wyszedł i ze strachu obciagnal typowi, który w ciebie celował
Ja wiem, że jesteś p🤬deczką w internecie jak i w realu, a 19 cm w nicku to wchodzi Ci w dupę. Nie mierz więc każdego swoją miarą. 😃
Driver19cm napisał/a:
spod znaku klawiatury ..... buahahaaa,piwo.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie