👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Widzę nie nieodróżnianie pasów służących do ruchu pojazdów od tych, które do tego nie służą to cecha wspólna wszystkich motopedałów

Jezdnia to jezdnia, po jezdni się jeździ. Każde zwierzę na nogach jest tam po to żeby skrócić swój żywot.
Jak motop🤬deusz wróci do domu to powie swojemu chłopakowi że po drodze wpadł na loda.
Co wam daje wyzywanie innych od pedałów? Czujesz się wtedy bardziej męski czy masz problem ze swoją seksualnością?
Stara pedalska metoda: Czeka na odzew, czy dobrze trafił.
Jeśli ktoś nie zaprzeczy, to rozmawiają już inaczej, na priv.
Stąd ta pseudo nagonka w PiS, tak znajdują sobie świeże mięso. Wiem to od posła tego ugrupowania.
Jeśli ktoś nie zaprzeczy, to rozmawiają już inaczej, na priv.
Stąd ta pseudo nagonka w PiS, tak znajdują sobie świeże mięso. Wiem to od posła tego ugrupowania.
nie ma lipy, mogą go całego zagipsować i tylko otwor na knage wywiercic i dalej bedzie mogl lody robic. nawet L4 nie musi brac
zamknij morde pedale

Wojownik12 napisał/a:
Co wam daje wyzywanie innych od pedałów? Czujesz się wtedy bardziej męski czy masz problem ze swoją seksualnością?
zamknij morde pedale
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie