Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Łódzka anarchia w Ratuszu
McQurwa • 2020-11-05, 13:05
Od teraz Rada Miejska w Łodzi nie chce kupować radiowozów dla Policji.
Powiem krótko, w Łodzi u władzy są już anarchiści.
Ciekawe gdzie taka pani z rady miejskiej pójdzie po pomoc, na przykład jak ją okradną lub zgw🤬cą?

wiecej informacji tutaj

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Noside 2020-11-06, 7:51 1
Jotek napisał/a:

Proszę o zdjęcia i akty z urzędów - że adoptujecie niepełnosprawne i inne poważnie chore dzieciaki? Żaden się nie odważy. Kobieta ma decydować czy chce usunąć płód. Miał być sadol a zrobił się poziom komentarzy - prawie rynsztok

A co ma nap🤬lanie popisującego się prostaka obrażającego funkcjonariusza wspólnego z aborcją?
Co mają te popisówki zwane strajkiem wspólnego z jakimikolwiek zmianami w prawie aborcyjnym?
Co ma wspólnego blokowanie ulic z których korzystam i rozwalanie elewacji z walką o zmianę zdania na temat sprawy na pozytywne?
I co do c🤬ja ma na celu ta generalizacja i obrażanie ludzi popierających aborcję kiedy rozmawia się o zasadności użycia siły na jakimś pyskatym c🤬jku myślącym, że stado i kamera go ochroni?
Brawo Policja.

podpis użytkownika

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
TorkilKoval 2020-11-06, 9:12 2
janlew napisał/a:

Brawo Policja, nap🤬lać te lewackie k🤬y Sorosa, wszystkie! I pamiętajcie: feministka to nie kobieta!

Dorosnij gamoniu. Szkołę też polecam jakąś skończyć.
Zgłoś
n3grom 2020-11-06, 9:26 2
Chwile przed akcja slychac "p🤬l sie" do policjanta. No i nie posluchal i sie z nim nie p🤬lil
Zgłoś
eMCeONe 2020-11-06, 10:36 2
Wy serio wierzycie w to, że jak będziecie potępiać wszystko co się rusza to to k🤬a zniknie? Mszyce nie lubią biedronek, a mimo to istnieją. Grunt to wypracować porozumienia, które zostaną zaakceptowane przed obydwie organizacje a to dopiero przejawy ekstremistów potępiać. Tutaj akurat wielki murzyński c🤬j w dupę, psowi. Pajace na szkoleniach są uczeni jak nie dać się prowokować, jednak widać, że zakompleksiona p🤬da, musiała udowodnić swoją WŁADZĘ. Pajacował, że wyskoczy jeden na jeden a zawinął niespodziewającego się stojącego do nim tyłem typa. Gdybyście zobaczyli taką akcje wśród murzynów, zlinczowalibyście wszystko co się tylko rusza. Frajerskie zindoktrynowane czarno-białe marionetki wiatru, który mocniej wieje.
Zgłoś
Krak 2020-11-06, 14:51 1
Mówi moim głosem
Zgłoś
T................y 2020-11-06, 22:59 1
McQurwa napisał/a:

Wiesz jaka jest różnica pomiędzy tym policjantem, a tym typem, który czynie łamie prawo?

A wiesz jaka jest różnica, pomiędzy skutecznym działaniem policji, a prowokowaniem?

McQurwa napisał/a:

Nie wiesz, bo sam nie przestrzegasz prawa! Wy k🤬a nigdy nie zrozumiecie co to jest demokracja i co ma konstytucja na znaczeniu.

Gówno o mnie wiesz, nie wiesz czy przestrzegam prawa i czy znam znaczenie demokracji. Jak napisałeś o znaczeniu Konstytucji (widać u ciebie szacunek do tego aktu prawnego, które nazwę nawet napisałeś z małej litery) to trudno mi było powstrzymać śmiech.

McQurwa napisał/a:

Jestem pełna gęba za aborcją,bo dzięki niej takich jak Ty nigdy nie będzie, kucu!

Protestujący na ulicach są za aborcją w przypadku, gdy badania płodu wykazują nieuleczalną i śmiertelną chorobę. Tacy jak ty niestety mogą spać spokojnie, bo debilizm jest nieuleczalny, ale niestety nie śmiertelny.
I zdecyduj się w końcu czy jestem "lewakiem", czy "kucem" wg ciebie
Zgłoś
McQurwa 2020-11-07, 0:00
TranzystorWyklęty napisał/a:

Gówno o mnie wiesz

byś się k🤬a zdziwił

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Bakkuren Shen 2020-11-07, 2:48 1
Nie przedstawił praw i nie ostrzegł. Odnosił się wulgarnie. Jeżeli nie zrobił tego wcześniej i zaatakował z zaskoczenia jak na filmiku, to jest tylko pies, a nie policjant.
Zgłoś
dominator76 2020-11-07, 20:53 1
Ja tylko przypomnę iż obowiazek wyposazenia policji lezy w kompetencji władz centralnych czyli rzadu..ale kto by sie tam przjmował nowymi limuzynami,brakiem karetek aaa i ze Sasin przjebnał 70 baniek nie?

podpis użytkownika

nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.
Zgłoś
oz666 2020-11-08, 1:20 1
janlew napisał/a:

Brawo Policja, nap🤬lać te lewackie k🤬y Sorosa, wszystkie! I pamiętajcie: feministka to nie kobieta!

To była twoja matka, idioto...
Zgłoś
koolowsky 2020-11-09, 1:01
janlew napisał/a:

Jak cos por🤬asz parchu to może pogadamy
Zgłoś
s................s 2020-11-09, 17:11
Zgłoś