Nic tylko z Afryki wypuszczać tylko po wykastrowaniu i tylko w wypadku wywozu do Zoo w Brukseli... jak za starych dobrych czasów.
podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/
ta ostatnio cos było, że jakiś profesor czy ktoś tam p🤬lił że murzyn jest obraźliwe i zakazać tego słowa czy jakoś tak

Cóż... czarna logika - Ja Kali Mbebe móc okraść biała człowieka i to dobra rzecz okraść biała człowieka! Bahdzo dobra! Bahdzo! Ale jak biała człowieka zabić Kali Mbebe to zła człowieka jest i rasista i ksenofob, cyklista i filatelista! A Kali Mbebe być czarny maderfaker i mu wolno robić kradzież, bo czarny Kali Mbebe ma etniczne uwarunkowanie do bycia pasoż🤬dkiem, ale biała człowieka nie ma prawa oceniać czarnego Kali Mbebe, bo tylko czarny bóg Floyd może go oceniać!
Nic tylko z Afryki wypuszczać tylko po wykastrowaniu i tylko w wypadku wywozu do Zoo w Brukseli... jak za starych dobrych czasów.
Filatelista!? To potwór jakiś...
Ale beka co nie?
Dedykacja dla wszystkich, którzy: "nie są lemingami i nie łykają wszystkiego co media rozgłaszają"

podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.

A tu masz w oryginale:
Ale beka co nie?
Aleś fejka wysmarował
@freaky
ta ostatnio cos było, że jakiś profesor czy ktoś tam p🤬lił że murzyn jest obraźliwe i zakazać tego słowa czy jakoś tak może ktoś kto słuchał o tym albo czytał wypowie się dokładniej.
Później rada języka polskiego sprostowała, że wcale nie chce wycofania tego słowa z użytku, a raczej oczekuje jego oszczędnego używania. Samo słowo jest neutralne a wszystko zależy od kontekstu. Na dobrą sprawę są sytuacje, w których określenie "blondyna" może być uznane za obraźliwe. Jak ktoś jest wrażliwy to nawet nazywanie go grubym może zranić - jak na ironię najbardziej wtedy, gdy jest to zgodne z prawdą. Myślę, że ze słowem "murzyn" jest tak jak z "cyganem". Pierwotnie były pozbawione złych konotacji i jedynie ci, których dotyczą, sami zapracowali sobie na negatywne skojarzenia.
podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866A tu masz w oryginale:
Ale beka co nie?
Dedykacja dla wszystkich, którzy: "nie są lemingami i nie łykają wszystkiego co media rozgłaszają"
Coś mi mówiło że to fake, albo niezły troll.