👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jak tak na to patrzę to jestem za wprowadzeniem wiz dla tych hummerykańskich jednozwojowców.
~DMT napisał/a:
"Zalewają mlekiem kulki nesquika, a później je wyciągają"
Osoba (ze 30+), z której ust padła ta odpowiedź, była naprawdę przekonana, że to właśnie tak się odbywa...
To i tak był o wiele bliżej prawdy, niż ci od brązowych krów. Po procesie uzupełniania wiedzy może jeszcze będą z niego ludzie

typowi wyborcy PO, razem, nowoczesna, SLD
Wolni od nienawiści? ale gdy tylko czują się silniej, pierwsi atakują fizycznie
Wolność słowa? Tak jeśli tylko oni mowia
Wolni od nienawiści? ale gdy tylko czują się silniej, pierwsi atakują fizycznie
Wolność słowa? Tak jeśli tylko oni mowia

można się śmiać z tych fanatyków, którzy jednak są ułamkiem społeczestwa, ale gdyby się rozejrzeć to wokół nas tak naprawdę jest wielu ludzi ,
którzy funkcjonują, mają stanowiska, wychowują innych ....jednak sposób rozumowania jest podobny,
osoby te czasem bywa , posiadają wysoki iloraz inteligencji / choć są różne sposoby na badanie jej/ ale zadając im pewne pytania, nie wykazują logicznego myślenia,
podobnie jak na filmie,
nie odpowiadają ściśle na zadane pytanie, konkretnie, choć pytanie jest zero-jedynkowe , a odpowiedz powinna być oczywista,
takich ludzi jest bardzo wielu niestety, a że ten ruch jest mocno finansowany, dlatego obawiam się że to dopiero początek ....................
którzy funkcjonują, mają stanowiska, wychowują innych ....jednak sposób rozumowania jest podobny,
osoby te czasem bywa , posiadają wysoki iloraz inteligencji / choć są różne sposoby na badanie jej/ ale zadając im pewne pytania, nie wykazują logicznego myślenia,
podobnie jak na filmie,
nie odpowiadają ściśle na zadane pytanie, konkretnie, choć pytanie jest zero-jedynkowe , a odpowiedz powinna być oczywista,
takich ludzi jest bardzo wielu niestety, a że ten ruch jest mocno finansowany, dlatego obawiam się że to dopiero początek ....................
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie