👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie ogarniam tej kuwety. Serii oni w głowach mają to co mój kot w kuwecie - żwir i gówno

Popełniacie błąd przenosząc spór odbywający się w USA na nasz grunt. To tak samo zasadne jak ocenianie Japończyków na podstawie ich reklam. Inna kultura inny sposób myślenia.

a potem przychodzicie do takiej lekarki i się dziwicie, że traktuje Was jak podudzia bo macie 1200zł emerytury

Łykacie te filmiki bogobojnych prawicowców jak pelikany. To fanatycy kontra fanatycy. Jedni warci drugich.
Jeżeli zrobię sondę np. "ile to jest "2+2x2" - zmontuje film z najgłupszych odpowiedzi i dam tytułem "Polacy to debile" - to czy to bedzie uczciwe? Nie ważne, że 99% znało odpowiedź, w moim filmie nikt jej nie znał. I podobnie jest z tym filmem, zero rzetelności.
Nie dajcie się manipulować.
Jeżeli zrobię sondę np. "ile to jest "2+2x2" - zmontuje film z najgłupszych odpowiedzi i dam tytułem "Polacy to debile" - to czy to bedzie uczciwe? Nie ważne, że 99% znało odpowiedź, w moim filmie nikt jej nie znał. I podobnie jest z tym filmem, zero rzetelności.
Nie dajcie się manipulować.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie