📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
Popełniacie błąd przenosząc spór odbywający się w USA na nasz grunt. To tak samo zasadne jak ocenianie Japończyków na podstawie ich reklam. Inna kultura inny sposób myślenia.
a potem przychodzicie do takiej lekarki i się dziwicie, że traktuje Was jak podudzia bo macie 1200zł emerytury
Łykacie te filmiki bogobojnych prawicowców jak pelikany. To fanatycy kontra fanatycy. Jedni warci drugich.
Jeżeli zrobię sondę np. "ile to jest "2+2x2" - zmontuje film z najgłupszych odpowiedzi i dam tytułem "Polacy to debile" - to czy to bedzie uczciwe? Nie ważne, że 99% znało odpowiedź, w moim filmie nikt jej nie znał. I podobnie jest z tym filmem, zero rzetelności.
Nie dajcie się manipulować.
Jeżeli zrobię sondę np. "ile to jest "2+2x2" - zmontuje film z najgłupszych odpowiedzi i dam tytułem "Polacy to debile" - to czy to bedzie uczciwe? Nie ważne, że 99% znało odpowiedź, w moim filmie nikt jej nie znał. I podobnie jest z tym filmem, zero rzetelności.
Nie dajcie się manipulować.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie