Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:13
logika pracownika banku
nowynick • 2015-04-22, 13:22
zgubiłem telefon... niestety akurat na ten numer przychodzą do mnie smsy z banku z kodami do potwierdzenia transakcji. Dzownię dziś do banku. Po zadaniu mi szeregu pytań potwierdzających tożsamość (m.in. nazwisko rodowe matki, ile lokat w jakiej walucie mam na koncie etc.) pracownik banku wpadł na rozwiązanie problemu zmiany numeru na inny.

"Wyślę panu na stary numer kod autoryzujący zmianę numeru telefonu"
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rust 2015-04-22, 13:44 4
logika...
takich spraw przez telefon się nie załatwia idziesz do placówki proces weryfikacji to dwa czy trzy pytania, potem zmiana numeru, adresu, zameldowania, płci, może wcisną kredyt albo kupno opla od ręki.
a nuż pani konsultantka z bambaryłami poświeci dekoltem
znam z autopsji
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-22, 13:53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
nowynick 2015-04-22, 14:11 1
Up

równie dobrze mogę się udać do dowolnej placówki banku... Stara karta SIM była na kartę pre-paid, trzeba znać PUK, poza tym nowego telefonu nie chce mi się kupować, bo i tak każdy znajomy ma mój numer służbowy z innej sieci, więc nie mogę po prostu przełożyć karty w razie "chęci autoryzacji transakcji". Chciałem więc dać służbówkę jako kontaktowy z bankiem i obstać przy jednym telefonie zamiast marnować kasę na doładowania z których nie korzystam jak każdy posiadacz służbówki...
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-22, 15:17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
KrisCFC 2015-04-22, 18:19 11
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-22, 19:08
miałem taki problem jeden aneks kwadrans mi zajęło i hop z bańki
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-22, 19:16
Zgłoś
masterwow 2015-04-22, 19:26
dzwoni do mnie telefon z banku, lektor mówi : proszę czekać na zgłoszenie się konsultanta. Wysłuchałem 5 minutową melodyjkę i głos w słuchawce: przepraszamy w tej chwili nie mamy wolnego konsultanta, do usłyszenia... ja pierrr kto komu co i jak dlaczego
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-22, 19:27
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-22, 19:34 1
Zgłoś
The_Generat 2015-04-22, 19:34
zasiłek w gotówce pobiera
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-22, 19:36
Zgłoś
Zdziczest 2015-04-22, 21:15
Przypomnial mi sie cyrk jaki przechodzilem na komendzie na Grochowskiej 20 lat temu
Pojechalem autem na szkolenie na "pragie" i po szkoleniu zastalem pewne braki w aucie: radio, akcesoria fajczarskie, fajki, tytonie, glosniki, kanapa, fotele, akumulator (auto nie do rozruchu)...
Poszedlem z buta na komende (w prostej linii 500m, autem jakies 2 km) zlozyc doniesienie, zaprotokolowano zeznania i liste rzeczy, ktore w.w. na co policjant przeczytal kolejny raz zeznania zapytal: A dlaczego nie podjechal Pan autem pod komende celem dokonania ogledzin?
Zgłoś
berafito 2015-04-22, 21:41
kto pracował w call center ten wie, jaki tam jest zapierdól i jacy debile tam dzwonią, a to potrafi od czasu do czasu wyłączyć myślenie po kilku godzinach rozmów
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem