Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Logika turbanów
M................3 • 2013-01-27, 0:14
W 1272 Muzułmanie stworzyli pierwszą prezerwatywę używając koziego jelita. Wyjaśnijmy sobie jedno – nie ma przeciwwskazań do założenia kozich wnętrzności na spoconego, obrzezanego fiuta i wsadzenia całości żonie, ale Bóg zabrania jeść wieprzowiny bo jest „nieczysta”?
Zgłoś
E................s 2013-01-27, 0:36 5
Bzdura. W starozynym egipcie jako antykoncepcji normalnie używano jelit ale były mało skuteczne. Najskuteczniejsze było łajno krokodyla. To jest dopiero perwera, wpychanie lasce w cipe łajna krokodyla i zapychanie <3
Zgłoś
Earl Grey 2013-01-27, 0:41 203
W 1272 r. Arabowie wynaleźli prezerwatywę, używając do tego celu koziego jelita.
W 1873 Brytyjczycy udoskonalili ten pomysł, wyciągając najpierw jelito z kozy

podpis użytkownika

Follow The White... Mouse.
Zgłoś
Exias 2013-01-27, 0:59 2
@2x up

Biorąc pod uwagę, że myli się od święta to taka 'żona' miała wychodowane naturalne łajno w cipsku... więc chyba nie robiło im różnicy :p
Zgłoś
E................s 2013-01-27, 1:02 1
@up robiło różnicę bo chodzi o "pH" środowiska. Sperma jest zasadowa by zneutralizować kwasowość pochwy chroniącą przed infekcjami (bakterie mlekowe zakwaszają) i umożliwić ruchliwość plemników zależną od pH
Zgłoś
BongMan 2013-01-27, 1:02 5
Tam gdzie jest religia, nie ma logiki.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
E................s 2013-01-27, 1:04
a łajno krokodyla jest silnie kwasowe (w granicach nie wyżerania cipska)

poza tym Egipcjanie to nie arabowie. Znaczy się to nie byli ; D
Zgłoś
jinrey 2013-01-27, 10:53
Ale koza to nie wieprzowina, a poza tym kozy nie ryją w błocie i własnym gównie, dlatego nie są obmierzłe.
Ja osobiście op🤬liłbym stejka.
Zgłoś
1408 2013-01-27, 12:02 5
Zgłoś
R................k 2013-01-27, 14:09
Powiedz mi tylko co ma piernik do wiatraka. Nic, k🤬a nie wiesz o Biblii, także proszę Cie nie wypowiadaj się na jej temat. Wszystkie tępe buraki takie, jak wy wychodowane na katolickich zasadach grzyba wiecie. Zj🤬e porównanie na poziomie gimbazjalisty. Poczytaj na temat świnki, która codziennie wp🤬lasz a jaki syf Ci robi z organizmem. Świnia wp🤬li Ci wszystko a Ty wp🤬lasz ją.
Zgłoś
C................u 2013-01-27, 14:34 2
Cytat:

Powiedz mi tylko co ma piernik do wiatraka. Nic, k🤬a nie wiesz o Biblii, także proszę Cie nie wypowiadaj się na jej temat. Wszystkie tępe buraki takie, jak wy wychodowane na katolickich zasadach grzyba wiecie. Zj🤬e porównanie na poziomie gimbazjalisty. Poczytaj na temat świnki, która codziennie wp🤬lasz a jaki syf Ci robi z organizmem. Świnia wp🤬li Ci wszystko a Ty wp🤬lasz ją.

Dobra nie p🤬l i idź do spowiedzi za słowo wp🤬li/wp🤬lasz bo do nieba nie pójdziesz.
Zgłoś
MMAchu 2013-01-27, 14:41
@Earl Grey, komentarz roku
Zgłoś
R................k 2013-01-27, 15:00
@CyganBezgruzu

Czytanie ze zrozumieniem opanowane na 5 . Chłopie zadziwiasz mnie. Dalej nie kumasz o co chodzi. Powodzenia !
Zgłoś
rusofil 2013-01-27, 21:22
Exias napisał/a:

@2x up

Biorąc pod uwagę, że myli się od święta to taka 'żona' miała wychodowane naturalne łajno w cipsku... więc chyba nie robiło im różnicy :p

Niekoniecznie. Ludzie w starożytności dbali o higienę, w przeciwieństwie do ludzi z epok późniejszych. Zaś od końca starożytności do gdzieś tak XIX wieku był zajebisty syf.

podpis użytkownika

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś