No tutaj, to już k🤬a na 100% Velture napisze, że to polskie mieszkanie, zniszczone przez Ukraincow 😉
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
OdpadAtomowy napisał/a:
Kolekcjoner puszek po piwie, głównie żółtych

"Właściciel przyszedł sprawdzić mieszkanie i oc🤬jał od tego, co zobaczył". Z tych puszek to na dwa czynsze chyba będzie.
To jeszcze c🤬j, znajoma pracuje w firmie która się zajmuje likwidacją mieszkań. Starzy ludzie chorujący na zbieractwo to jest tragedia. To na filmie to worki weźmiesz i wyp🤬olosz w 3h.
Po tych star🤬ach to zdarza się 30m3 odpadów... kilka kontenerów
Po tych star🤬ach to zdarza się 30m3 odpadów... kilka kontenerów

ja p🤬le ale brudasy widać że kacapia to naturalne środowisko czerwonych karaluchów j🤬y gorszy naród
j🤬 roSSję

Kwadrat zaawansowanego użytkownika Sadistica.pl- może i nawet Halmana
Driver19cm napisał/a:
No tutaj, to już k🤬a na 100% Velture napisze, że to polskie mieszkanie, zniszczone przez Ukraincow 😉
Przecież to twój wynajmowany kwadrat.
Tak siebie samego nie poznawać i palić głupa przed właścicielem, panie Dałner1,9 cm to niedobra jest !

Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Przecież to twój wynajmowany kwadrat.
Tak siebie samego nie poznawać i palić głupa przed właścicielem, panie Dałner1,9 cm to niedobra jest !
Ale mi teraz doj🤬eś
To ja Ciebie uwazam za brata sadolowego, za Przyjaciela, a Ty tak wemnie uderzasz ?
podpis użytkownika
Driver19cm napisał/a:
Ale mi teraz doj🤬eś
To ja Ciebie uwazam za brata sadolowego, za Przyjaciela, a Ty tak wemnie uderzasz ?
Trochę cisnąc sobie to dobra jest. Nie za mocno, nie za wulgarnie, tak od czasu do czasu.
A i na końcu puściłem łoczko

Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Trochę cisnąc sobie to dobra jest. Nie za mocno, nie za wulgarnie, tak od czasu do czasu.
A i na końcu puściłem łoczko
Zgadzam się. Mimo różnicy zdań, nadal lecimy do jednej bramki
podpis użytkownika