Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:03
Lokatorka
pikabu • Wczoraj 16:11

Mężczyzna z Krasnojarska przez 6 lat wynajmował mieszkanie 26-letniej lokatorki i przez cały czas nie sprawdzał, co się w nim dzieje – pieniądze regularnie wpływały na jego konto, a dziewczyna wydawała się normalna i nie wzbudzała podejrzeń. Po jej wyprowadzce w mieszkaniu zostały stosy śmieci, a wśród nich znaleziono ciało kota.

Jako przeprosiny była lokatorka zaoferowała 25 000 rubli.
Zgłoś
Danydwabanany Wczoraj 16:13 6
A co on nagrywa i taki zdziwiony, że nie nasrane jeszcze na środku? Czy też może to film z ogłoszenia dla następnych wynajmujących?
Zgłoś
majeńka Wczoraj 16:17 5
To nie tylko w Kacapii — u nas to też norma.
Zgłoś
GarySeinfield Wczoraj 16:40
Syllogomania.
Zgłoś
Danydwabanany Wczoraj 16:40 12
majeńka napisał/a:

u nas to też norma.

Ale cię srogo fantazja ponosi xD
Zgłoś
Szary_Jeleń Wczoraj 17:04 10
25k rubli czyli 5zł?
Zgłoś
Antekson Wczoraj 18:34
No ja też u siebie mam martwego kota, ale w urnie na półce a nie zgniłego leżącego gdzieś w kącie. I na szczęście nie mam takiego burdelu.
Zgłoś
inzGamon Wczoraj 18:46 2
Dolary przeciwko orzechom, że chata nie wyglądała lepiej przed wynajmem.
Zgłoś
Bejker Wczoraj 18:56
Na vinted z tym
Zgłoś
alojz Wczoraj 19:09 1
Szary_Jeleń napisał/a:

25k rubli czyli 5zł?

1122,97 zł
Zgłoś
seba9740 Wczoraj 20:04 1
W sumie to mógł nie które zużyte ubrania sprzedać np.'' używane stringi'' itp. i zarobił by więcej niż 25k rubli.
Zgłoś
M_A_X Wczoraj 20:42 4
To prawie jak u mnie , chociaż ja mam dużo więcej gratów.

Zgłoś
rostyty45 Wczoraj 20:44
Normalne mieszkanie w Mordorze, i tak jest OK, bo sucho
Zgłoś
CzarnyAdolf Wczoraj 21:08 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
HeinrichGrafvonKotstein Wczoraj 22:41 1
Tak wygląda mieszkanie przeciętnego kacapa tylko tu jest jakby bardziej luksusowo niż w wersji standard - okna są całe i do tego są żaluzje. Po tym filmiku telefon kacapa kamienicznika będzie się urywał
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem