Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jeśli potrafi się wymienić imiona wszystkich herosów biorących udział we filmiku to już uzależnienie?
![]()
Jak czytasz książkę to też znasz wszystkich bohaterów, nieprawdaż?

Jak ktoś nie lubi, to niech nie gra, proste. Przestańcie hejcić.

I jeszcze krótka historyjka o "legendarnym" poziomie trudności DoT'y:
Mam kumpla, z którym grałem w lola. No cóż, powiedzieć, że nie szło mu za dobrze to jak powiedzieć o Jolancie Rutowicz, że jest całkiem ładna. Był zerem, ale ostatnio przerzucił się na DoT'ę. Jakież było moje zdziwienie kiedy okazało się, że staty 15/3 to teraz dla niego codzienność![]()
tak tak...

I jeszcze krótka historyjka o "legendarnym" poziomie trudności DoT'y:
Mam kumpla, z którym grałem w lola. No cóż, powiedzieć, że nie szło mu za dobrze to jak powiedzieć o Jolancie Rutowicz, że jest całkiem ładna. Był zerem, ale ostatnio przerzucił się na DoT'ę. Jakież było moje zdziwienie kiedy okazało się, że staty 15/3 to teraz dla niego codzienność![]()
tak tak...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie