👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dzichader napisał/a:
ćpuńskie ścierwa za 3...2...1...
Nazywanie kogoś "ścierwem" będąc idiotą, nic nie znaczy.
A wręcz brzmi jak komplement.
Cytat:
ćpuńskie ścierwa za 3...2...1...
Bodziec: Ręcznie skręcony papieros.
Skojarzenie: Ćpuńskie ścierwa.
Ktoś tu chyba ma problemy z postrzeganiem świata... Albo - jak słusznie zauważył kolega parę postów wyżej - idiota.

Nawet nie pali się jak blant tylko jak tytoń, tylko te oczka takie czerwone podejrzane
A po za tym ładnie ozdabia ten stary brudy garaż

A po za tym ładnie ozdabia ten stary brudy garaż

genialna ozdoba garażu! I przestańcie sie czepiać w jaki sposób się pali oraz czy wystaje "eska" :/
mik777pl napisał/a:
Nawet nie pali się jak blant tylko jak tytoń
zajebiście masz że potrafisz tak dobrze określić co znajduję się w tych bletkach, mimo że jest to wrzuta

Ojoj, kogoś zabolała prawda o sobie? Mogę być nawet idiotą co nie zmienia faktu, że nienawidzę ćpuńskiego ścierwa z powodu HIV.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie