Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Londyn i ich allahy akbary
KillQ8 • 2013-05-22, 19:36
Jak donosi jeden z naszych czytelników - dopiero co na środku ulicy w Londynie dwóch śniadych kozojebców odrąbało komuś głowę maczetą.

Relacja anonimowego świadka z BBC.co.uk:

Byłem na spacerze z psem, gdy usłyszałem jakieś krzyki około 50 jardów ode mnie. Jakiś człowiek biegł w dół ulicy, goniony przez dwóch mężczyzn w samochodzie. Samochód zatrzymał się, mężczyźni wysiedli z niego z czymś co wyglądało jak miecz. Potem dosłownie odcięli głowę uciekającego mężczyzny. Pojawiła się uzbrojona policja (w spedalonej Anglii nie wszycy policjanci mają broń - to moje) i zaczęła się strzelanina. Teraz jesteśmy zamknięci, zabronili nam wychodzić z domów. Wygląda na to, że teraz dzieje się jeszcze więcej latają helikoptery i wszędzie krążą uzbrojeni policjanci.

P.S. zamordowany mężczyzna był żołnierzem.

Źródło - uwaga, są fotki nadające się na hard.
Zgłoś
wich3r 2013-05-22, 21:03 1
Właśnie dziennikarz z cnn stwierdził że ofiarami tego aktu są również muzułmanie którzy sprzeciwiają się takim działaniom i odbije się to na nich. Ja p🤬le gdzie ja żyję. Dać każdemu ko🤬y ponton i niech sp🤬ala do siebie.
Zgłoś
krz2 2013-05-22, 21:04 16
Mojoo napisał/a:

cerastes ok, wyjaśnienie dostałem, że to Somalijczyk, aczkolwiek nie mówił on nic, że nienawidzi naszej kultury czy nienawidzi nas. Powiedział jedynie, że u nich też kobiety muszą na to patrzyć i jak się domyślam częściej. Wszystko sprawia wrażenie jakby chciał zwrócić uwagę na to co dzieje się u nich, prawdopodobnie telewizja i sadol i tak podepnie to pod świętą wojne i nienawiść do zachodu.

Bronisz ich? Ty buraku! Czy to że zabili dla pokazu to za mało? Zaj🤬 tą całą Afrykę i bliski wschód razem z ż🤬dami atomówkami i będzie spokój po wieki. Amen!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-22, 21:06 4
Rzekę krwi islamskich wrogów naszych daj zobaczyć nam Panie.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-22, 21:08 5
Blazejekk napisał/a:

Hahah polaczki ból dupy? Zap🤬lać za 5 zł biedaki :o Pluje na was smieci

Ujawnij się jak takiś mądry.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-22, 21:13 2
Prawda jest taka: sk🤬ieli rozp🤬alajacych miasto w ramach akcji protestu (Paryz, Londyn) nalezy odstrzeliwywac. Bez ostrzezenia. Natomiast rowniez faktem jest, ze w duzej czesci swiata panuje totalny rozp🤬ol bo wlasnie bialym elitom jest to bardzo na reke. Wyobrazacie sobie jakby cz🤬ch w Afrycy zbierajacy banany dla tesco w UK (tansze niz ziemniaki) mial dostawac wynagrodzenie np.niemca, irlandczyka czy NAWET Polaka? Nie mowiac o np. wytapianiu metali z wszelkiego rodzaju zlomu elektronicznego przez 8-letnie dzieci w Pakistanie. Ilez to bylo by mniej kaski w kiesach najmozniejszych tego swiata. Nie _twoich_.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-22, 21:15 1
Mieszkam w małym angielskim miasteczku i aż tyle sie nie dzieje z udziałem c🤬tych ale i tak tych kurew nie trawie.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-22, 21:16
skubany odj🤬 gościowi głowę i jeszcze bez przypału z nożem i maczetą gada coś tam do kamery
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-22, 21:19 1
Europa powinna zająć się imigrantami i pedałami. w usa się nie pieprzą. Robią nalot na fabrykę, biorą nielegalnych na ciężarówkę, wiozą na lotnisko i odsyłają do domu. Tu powinno być tak samo. A z pedalstwem walczyć bo to jest choroba. To nie jest naturalne, gdyby to było naturalne to już dawno byśmy wyginęli bo jak babka jebie bakę czy ten tego, to bachorów z tego nie ma.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-22, 21:21 6
donplicco napisał/a:

Ujawnij się jak takiś mądry.

Myślisz że on ma jaja?
Przecież to zwykła internetowa p🤬deczka.
Biją go w gimnazjum to sobie w necie zgrywa kozaka

@blazejek

Chciałbyś chociaż za 5zł mieć prace co nie?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-22, 21:22 2
FrostyFenix napisał/a:

Mieszkam w małym angielskim miasteczku i aż tyle sie nie dzieje z udziałem c🤬tych ale i tak tych kurew nie trawie.

Bo mieszkasz w małym miasteczku. Ja mieszkam w takim odpowiedniku Gorzowa, i jest syf. Są tutaj przynajmniej 3 muslimskie dzielnice.

------

Teraz za karę wypuścić tych panów na ulicę, żeby ukarać muslimów.

Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-22, 21:23 1
Walka o swoje walką, ale nie up🤬lać człowiekowi w biały dzien na ulicy głowy, ludzie k🤬a. Niech sp🤬alają walczyć o swoje u siebie...
Zgłoś
KANIBAL22 2013-05-22, 21:27 1
zajebisty sposób manifestacji problemów u siebie w kraju
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-22, 21:32 5
Społeczność sadistica zawsze ślepo wierzy w to co napisane w temacie. Napisane, że c🤬te - hajże, jechać po c🤬tych.

Murzyn z krwią na rękach nie powiedział ani nie zrobił nic, co by świadczyło, że jest muslimem. Zupełnie też tak nie wygląda. K🤬a, trochę pomyślunku by się przydało, bo poza co poniektórymi powyżej to wszyscy jesteście jak dzieci we mgle, którym ktoś powiedział, że całe zło świata bierze się ze sz🤬ych. Owszem, bierze się go stamtąd bardzo dużo, ale tutaj nic o tym nie świadczy.

Mówicie, że macie w dupie TVNy, gazety wyborcze, onety, twoje weekendy i inne media, a puste słowa kogoś anonimowego na sadolu bierzecie na wiarę. ŻAŁOSNE
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-22, 21:35 5
polecam wpisać w google nick tego blazejkka, wychodzi profil na fotce

na którym ani trochę takim koksem już nie jest, ale wiek się zgadza
Zgłoś
rurkowiec 2013-05-22, 21:40
możemy sobie pooglądać blazejka na fotce
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie