Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
🔥 Ruska technologia śmigłowa - teraz popularne
Londyn i ich allahy akbary
KillQ8 • 2013-05-22, 19:36
Jak donosi jeden z naszych czytelników - dopiero co na środku ulicy w Londynie dwóch śniadych kozojebców odrąbało komuś głowę maczetą.

Relacja anonimowego świadka z BBC.co.uk:

Byłem na spacerze z psem, gdy usłyszałem jakieś krzyki około 50 jardów ode mnie. Jakiś człowiek biegł w dół ulicy, goniony przez dwóch mężczyzn w samochodzie. Samochód zatrzymał się, mężczyźni wysiedli z niego z czymś co wyglądało jak miecz. Potem dosłownie odcięli głowę uciekającego mężczyzny. Pojawiła się uzbrojona policja (w spedalonej Anglii nie wszycy policjanci mają broń - to moje) i zaczęła się strzelanina. Teraz jesteśmy zamknięci, zabronili nam wychodzić z domów. Wygląda na to, że teraz dzieje się jeszcze więcej latają helikoptery i wszędzie krążą uzbrojeni policjanci.

P.S. zamordowany mężczyzna był żołnierzem.

Źródło - uwaga, są fotki nadające się na hard.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-05-22, 21:41 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
encoder 2013-05-22, 21:45 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-22, 21:46 12
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-22, 21:51 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-22, 21:56 1
niech muslimy już zaleją ten brudny londek, będzie można użyć jednej dużej bomby i po kłopocie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-22, 21:57 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-22, 21:58 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-22, 22:05
Zgłoś
danny90 2013-05-22, 22:07 1
Nawet jak by nie było informacji o tym ze zabójcy byli muslimami a całe szczescie jest, to nie trudno zgadnąc ze to własnie muslimy - sposób egzekucji/ zabójstwa jest dla nich charakterestyczny - odcięcie głowy.
Zgłoś
Precz_z_Preczem 2013-05-22, 22:13 41
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-22, 22:17 7
Zgłoś
danny90 2013-05-22, 22:17
www76.zippyshare.com/v/36515444/file.html
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-22, 22:23 1
Loaloa napisał/a:

Włączcie sobie BBC, bez przerwy powtarzają, że koleś po akcji krzyczał "allah akbar".

Dzięki za wyjaśnienie, bo od fali hejtów w komentarzach robi się burdel w komentarzach i nie wiadomo co jest potwierdzone, a co nie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-22, 22:24 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-22, 22:27 1
bary110 napisał/a:

"We swear by Almighty Allah we will never stop fighting you. The only reasons we have done this is because Muslims are dying every day. This British soldier is an eye for an eye a tooth for tooth.

Skąd to masz?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem