Dwóch oficerów rannych , policjantka with life changing injuries.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Początkowo to wyglądało jak kocenie w wojsku polskim w latach 90-2000
Chcieli to mają. I bardzo dobrze. Trochę za późno, aby teraz ogarnąć zachowania pontonowych inżynierów.
płaki i paralizator na murzyna z nożem czy czymś takim to troche lipa ,w usa wiedza to
Cóż Europa, ale ta milicja straszne c🤬y. Aż się żygać chce. To mi się w jules ej podoba lecisz z nożem dostajesz z guna bardzo często z wieku gunów i to jest piękne. Rozwiązuje bardzo często sytuacje przepełnienia więzień i kosztów utrzymania odpadu w nich przebywających.
Nie no, przecież tam nie ma przestępczości odkąd drastycznie zaostrzyli przepisy dot posiadania broni. To nie Ameryka i masowe strzelaniny.
Te brytyjskie p🤬y policyjne powinny się uczyć od kolegów z USA,
W przypadku noża w ręce nie ma zabawy w paralizatory tylko od razu pistolet i każdy oddaje kilka strzałów.
Agresor by od razu wypuścił nóż z ręki.
podpis użytkownika
Majster Bieda
Ktos mi powie dlaczego jeszcze nie ma zmiany prawa? cały czas to samo a byloby pare akcji gdzie policjant zamiast drzeć p🤬de strzeli pare razy i by sie skonczylo
B420
2022-09-17, 1:52
Co za p🤬y, niech sobie pooglądaj materiały szkoleniowe z sadola na tagu #USA
Jednak w USA mają to lepiej przemyślane. Kilka centów na kulki i budżet się dopina.
batiz napisał/a:
Te brytyjskie p🤬y policyjne powinny się uczyć od kolegów z USA,
W przypadku noża w ręce nie ma zabawy w paralizatory tylko od razu pistolet i każdy oddaje kilka strzałów.
Agresor by od razu wypuścił nóż z ręki.
Żeby to zrobić, ten pistolet trzeba posiadać...
Latają po ulicach z pałką i czasem paralizatorem. Jak widać jednym na sześciu.
Taka lewacka nowoczesność. Broń, to zło, agresja.
Mogli mu jeszcze mandat próbować wlepić
W UK policjanci patrolujący ulice nie mają broni. Tylko pałki. Taki szczyt lewactwa.
Pewnie zapomniał opaski na rękę z napisem: "please do not stab me".
Za krótko się z nim bawili