Nak🤬ia jak poj🤬a, kolejny niezbity dowód na to, że baby obok Kitajców to zwierzęta bez duszy
A tak nawiasem, czy tylko mi się wydaje, że ten longboard to zwykła deskorolka na sterydach? Bardziej mi to przypomina wymyślanie na nowo tego samego (i wyciągnięcie kolejnych szekli), a nie wprowadzanie nowej jakości. BTW: a skimboardami to bym w piecu palił. Deska surfingowa dla biedaków.

A tak nawiasem, czy tylko mi się wydaje, że ten longboard to zwykła deskorolka na sterydach? Bardziej mi to przypomina wymyślanie na nowo tego samego (i wyciągnięcie kolejnych szekli), a nie wprowadzanie nowej jakości. BTW: a skimboardami to bym w piecu palił. Deska surfingowa dla biedaków.
Longboard fajna sprawa, sam miałem okazje polatać na tym polecam.
Ale tylko na dobrej na nawierzchni
Ale tylko na dobrej na nawierzchni
spoko. ale myślę że lepsze efekt przyniósł by w połączeniu z pokazaniem cycków.

A gdzie ona ma PENISA albo gdzie jej urwało kończyny? ludzie to jest Sadistic a nie youtube albo facebook

Lepsze już takie pajacowanie, niż siedzenie całego dnia na sadolu

Po kilku sekundach filmiku myślałem, że taniec to gleby a tu c🤬j... Tańczy...

Dobra, sam nie wrzucam jakichś genialnych super tematów pasujących w 100% do tematyki portalu.
Staram się jakoś rozróżnić sadistic od demotywatory czy jeomonster i wrzucać treści choć troszkę drastyczne nadające się do tego portalu
Ale...
maksymilian45 @ Wczoraj 4:52 [skopiuj link] [zgłoś duplikat] IGNORUJ TEMATY Z DZIAŁU "INNE CZARNOŚCI"
Inne czarności... no k🤬a j🤬a w dupie psia mać, co jest "czarności" w jeździe na deskorolce ?
K🤬a mać, taniec ?
Ja sie chyba pomyliłem, wyłączę przeglądarkę i wpiszę jeszcze raz sadistic.pl, może to zniknie.
zaraz wp🤬le 10 filmików moich kotów jak się bawią zabawkami i niech tylko jakiś c🤬j to usunie.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Staram się jakoś rozróżnić sadistic od demotywatory czy jeomonster i wrzucać treści choć troszkę drastyczne nadające się do tego portalu
Ale...
maksymilian45 @ Wczoraj 4:52 [skopiuj link] [zgłoś duplikat] IGNORUJ TEMATY Z DZIAŁU "INNE CZARNOŚCI"
Inne czarności... no k🤬a j🤬a w dupie psia mać, co jest "czarności" w jeździe na deskorolce ?
K🤬a mać, taniec ?
Ja sie chyba pomyliłem, wyłączę przeglądarkę i wpiszę jeszcze raz sadistic.pl, może to zniknie.
zaraz wp🤬le 10 filmików moich kotów jak się bawią zabawkami i niech tylko jakiś c🤬j to usunie.
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!