Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:57
konto usunięte 2013-02-11, 10:21
A za 10 lat będzie flak a nie mięśnie.
Zgłoś
hadzbe 2013-02-11, 10:24
sledzilem jego temat na forach. biedny chlopak w tak mlodym wieku juz ma problem z sercem i z zdarzylo sie ze go karetka z silownii zabrala.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-11, 10:30 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-11, 10:34
Bierze koksy to bierze, po co się napinać. To jest taki sport, że bez odpowiednich substancji odpadasz. Mój znajomy właściciel siłowni ( niegdyś kulturysta ) powiedział mi kiedyś "w wieku kilkunastu lat ćwiczy się tylko na sucho, ewentualnie jakieś odżywki po pewnym czasie, ale jak masz długi staż i masę ponad 100 kilo a chcesz utrzymać progres - musisz skuć dupę "
Zgłoś
sidian 2013-02-11, 10:35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-11, 10:39
Jarema88,

Sam ćwiczę,interesuję się coś tam biorę od czasu do czasu i też ćwiczę z ludźmi i wiem,widzę co się dzieje z nimi i tez wiem o czym mówię, zapomniałeś dodać tego ostatniego zdania, jak osiągniesz jakiś pułap to idzie po 2-3 kg ale z początku idzie w chu więcej i żadnego tłuszczu i wody wszystko zależy od diety,treningu,regeneracji no i oczywiście od urozmaicenia treningów, zmian w nich itd No i najważniejszego co chcesz osiągnąć.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-11, 10:40 2
Czym tu sie podniecać? Nie dosc ze gosc wyglada jak wielka świnia, to doszedl do tego na sterydach, wszyscy co o nim slyszeli, wiedza to, a jego fani i tak sie jaraja... Motywacja ten wieprz moze byc chyba tylko dla dzieciakow wlasnie 14 lat, ktorzy jeszcze nie dorosli i maja chude rece, i mysla ze juz zawsze tacy beda.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-11, 10:47 2
Zgłoś
oozyxak0o 2013-02-11, 10:53
tak szybko sklejone ze nawet czytac nie nadazam. idz w p🤬du
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-11, 11:10
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-11, 11:24
Hahahaha... w rok czasu z chudzinki zmienił się w dobrze zbudowanego kolesia (jeszcze nie szafa )... że tak powiem, musiał mieć BARDZO dobre sterydy... W rok czasu nie da się zrobić czegoś takiego naturalnie i na samej diecie. Koleś poszedł na skróty, dlatego jest frajerem. Aha i niech mi nikt nie pisze, że pewnie sam nic nie robię i nic nie osiągnąłem... po prostu mnie nie znacie więc nie oceniajcie
Zgłoś
kupan 2013-02-11, 12:17
Na sucho to nawet trawa nie rośnie
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-11, 13:08 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-11, 13:16
bloodwar, widzę że bardziej jak twojego ciała to się okaleczyć nie da, a poza tym piękny sport pod warunkiem nie stosowania hormonu wzrostu i innych wspomagaczy, kto nie trenował chociaż roku nie wie jaki to ciężki sport, w sumie każdy sport jest ciężki do uprawiana jak się zacznie na prawdę trenować.
Zgłoś
MrMorus 2013-02-11, 13:16 1
To nie widzieliście jeszcze Alexey'a Tutaj bodajże w wieku 16 lat?

Ogromny szacunek dla oby dwóch. Osoby obeznane w temacie wiedzą jak cholernie ciężkie jest osiągnięcie takiej sylwetki. Szkoda, że większość ludzi widzi w nich tylko "koksiarzy", a nie widzą np. OGROMNEJ wytrwałości jaką posiadają.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem