Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 42 minuty temu
Skończyłem_z_ekscesami 2024-06-27, 0:28 3
Niesamowite. Mamy 2024 rok, a niektórzy dalej mają telefony nagrywające w takiej rozdzielczości
Zgłoś
Długopłetwiec 2024-06-27, 14:23
Dobre hamulce ma, no nieźle

[ Dodano: 2024-06-27, 14:25 ]
Skończyłem_z_ekscesami napisał/a:

Niesamowite. Mamy 2024 rok, a niektórzy dalej mają telefony nagrywające w takiej rozdzielczości

Nie zauważyłeś że jak coś ciekawego to zawsze kalkulatorem nagrywane? a teraz telefony nawet za 400 cebulionów mają przynajmniej 2 aparaty
Zgłoś
smc 2024-06-27, 20:39
Mamy XXI wiek, a dzika zwierzyna grasuje pod obejściem...
Zgłoś
wojwod 2024-06-28, 6:54
Przed łosiem wyhamował a jak rozkur....... człowieka to wiecie, rozumiecie ta maszyna waży 100 ton, droga hamowania 3 km. no nie wiem, daje do myślenia.
Zgłoś
konto usunięte 2024-06-28, 10:23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
lysymisio6969 2024-06-28, 10:44
heh.. tego.. bo ludzie weszli na jego tereny..
Zgłoś
Długopłetwiec 2024-06-29, 8:15 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2024-06-29, 8:51
Długopłetwiec napisał/a:

Przed nimi , miałem więcej kasy

Czyli należysz do elity rudego. 3/4 Polaków (tych na etacie) dopiero po 2015 zobaczyło różnice. Dlatego nigdy nie zrozumiem debilizmu "etatowców" którzy głosowali na leniwą partię oszusto-złodzieji POlaków.
Zgłoś
Długopłetwiec 2024-06-29, 10:46 1
kris1978 napisał/a:

Czyli należysz do elity rudego. 3/4 Polaków (tych na etacie) dopiero po 2015 zobaczyło różnice. Dlatego nigdy nie zrozumiem debilizmu "etatowców" którzy głosowali na leniwą partię oszusto-złodzieji POlaków.

No to sobie człowiek pogadał, od razu albo za PiS albo PO? Nigdzie nie można wyrazić swojego zdania bo albo ty taki albo taki? A co w komisji wyborczej byłeś i wiesz na kogo głosuje? Nie ma ochoty polemizować z tobą który polityk jest lepszy a który nie! Wszystkich do gazu. W dwudziestoleciu między wojennym, to był taki fajny zapis w konstytucji (albo kodeskiebkarnym ,)że jak urzędnik działa na szkodę petenta albo na swój zysk, mógł podlegać karze śmierci. Nazwij mnie Pidsułczykiem. Swoich poglądów nie zmienię.
Zgłoś
konto usunięte 2024-06-29, 12:07 2
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem