Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Skowu 2012-12-07, 21:36 1
W Polsce droga ekspresowa to jak w Niemczech zwykła landówka. Tyle, że landówka lepsza bo chociaż szersza. Gdzie w Polsce autostrady? W Niemczech z miasta ( tak jak u nas wieś ) Fuhlingen do Kolna jest autostrada, a u nas z Gdańska do Gdyni nie ma!
Mimo, że Polska to jest mój ojczysty kraj, nie ukrywając - kocham ją, jest jaka jest. Ale ja tu nie zostaje. Każdy młody jak chce sobie życie na legalu ułożyć w Polsce, to z góry mówię, że to nie ma sensu, bo i tak się nie dorobi. Ceny wszystkiego idą w górę! Rząd pop***rdolony, tak jak ten cały senat i wszystkie chu**ty! Głupi spór o drogę, że most niżej jest o 0,5m! Ten kraj upada... Módlmy się aby nie było drugiej Grecji ...

podpis użytkownika

Mały pigalg ale nikt nie daje wszyscy biorą,
kumpli dwóch czy trzech reszta piszę ci nekrolog...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-07, 22:14
Firma w której pracuję budowała ten nowy odcinek. O tym moście i łosiach słyszałem już dawno ale podobno sprawa rozeszła się po kościach. Chociaż jak byłem miesiąc temu w Złotori to temat był jeszcze gorący.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-08, 15:23
Rewolucja by sie przydała bo gilotynie sie nudzi
Zgłoś
TelewiZorro 2012-12-08, 18:08
czy każdy "ekolog" musi być brudasem zarośniętym buszmenem prosto z lasu? Im trzeba jakiś rezerwat stworzyć i hodować jak zwierzynę w zoo
Zgłoś
Bezem 2012-12-09, 13:00
Minos napisał/a:

wykopać szeroki na 2 metry i głęboki na 0,5metra rów miedzy każdym przęsłem i niech łosie spokojnie sobie pop🤬laja

Startujesz w wyborach może?
Zgłoś