idź pan w c🤬j z tym gownem
Co zrobic zeby dostac w c🤬j piw?
Napisac teraz: JEBAC TVN!
Dziekuje za uwage
wykopać szeroki na 2 metry i głęboki na 0,5metra rów miedzy każdym przęsłem i niech łosie spokojnie sobie pop🤬laja
no jeżeli ktoś ogląda takie durnoty i jeszcze się przez nie denerwuje to mu współczuje.
ps. nie oglądałem
Ekologia - czyli jak wyciągać kasę na dziwne i bezsensowne projekty i komuś wrzucać ten hajs do kieszeni

.
A ten pan ekolog wcale bym się nie zdziwił jakby od "przygotowanej" do przetargu firmy nie dostał odpowiedniego "łosiowego"

.
Konto usunięte
2012-12-06, 22:06
Kryzys, syf, niemiec rządzi w Polsce a tu się k🤬a niskim mostem przejmują.
Bo przecież jak łoś będzie chciał przejść to k🤬a głowy nie zegnie bo nie i c🤬j. Nie ważne, że zew natury go ciągnie, ekolodzy powiedzieli, że się nie zmieści więc nie pójdzie!
podpis użytkownika
Moderatorzy! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przywrócić stary regulamin!
Ciekawe ile chcą dostać ekolodzy żeby się ten łoś zmieścił.
podpis użytkownika
Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!
Konto usunięte
2012-12-06, 22:58
Mnie ciekawi coś innego, żeby człowiek chciał dom wybudować, żeby rodzina w klitce w bloku nie musiała się ściskać, to ciężko bo odpowiedni grunt, bo pozwolenia bo coś jeszcze, a jakiś brodaty obszczymur zgodę na podniesienie prawie nowego mostu dostał od prawie ręki, żeby łoś sobie przeszedł.
J🤬 TVN
Tu chodzi k🤬a o kase i nic więcej. P🤬lone eko-terrorysty będą pieprzyć swoje farmazony i chodzi tylko o ugode za którą te eko pojeby dostaną kase aby zrzec się roszczeń.
Tylko o to. W c🤬ju mają łosie z czarnobyla co mają po 10metrów wysokości.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Konto usunięte
2012-12-07, 2:54
jak to dobrze nie mieć telewizora
Konto usunięte
2012-12-07, 10:14
Nie wiem co wy k🤬a szanowni sadyści palicie/ćpiecie ale ja ni w c🤬j nie mogę sobie wyobrazić czterometrowego łosia (choćby miał rogi jak cz🤬ch pytę).