Problem z łosiem ponieważ most jest za niski nad Narwią- o całe 50cm! P🤬lą ci ekolodzy że głowa boli.
Najlepszy moment jest 02:04
Po tagach nie było.
Konto usunięte
2012-12-07, 10:30
Trzeba się zająć tymi zielonymi pop🤬leńcami.
Ciekawe, czemu do tej pory nie ogłoszono wszystkich tych zielonych pop🤬leńców "zorganizowaną grupą przestępczą".
Chociaż z tymi "pop🤬leńcami" to trochę przesadziłem: oni dobrze wiedzą, co robią...
Konto usunięte
2012-12-07, 10:45
Podoba mi sie, ktos dba o naturalne srodowisko. Gdyby nie losie to byloby c🤬jowo.
Konto usunięte
2012-12-07, 10:49
Ahahaha k🤬a ci ekolodzy to na prawde debile, pewnie nawet nie pomyśleli o tym, żeby wybrać trochę ziemi tylko od razu o tym, że trzeba podnieść most.
K🤬a, do tych ekoterrorystów to ja bym strzelał bez ostrzeżenia -.-
oglądasz wiadomości-głupiejesz-piwa nie ma.
Konto usunięte
2012-12-07, 11:17
Prawda jest taka, że eko-z🤬by to jedna z chorób jakie nosi na swojej skórze Matka-Ziemia. Rozumiem dbać o środowisko i naturę(wszak ona będzie ponownie królować po zniknięciu człowieka), samemu jest mi c🤬jowo na widok ścinanych wielkich i starych drzew, pożarów lasów, znęcania się nad zwierzętami itp. ale odp🤬lanie ekscesów o "za niski" most bo p🤬lony łoś może mieć trudności z przejściem pod nim- k🤬a, przecież to jest tak kurozialne, że aż się wierzyć się nie chce. Ale czego się spodziewać po kimś, kto w ramach protestu nad emisją spalin itp. potrafi siedzieć cały dzień na kominie...UMIAR, k🤬a.
@down
Z podatków Twoich rodziców chyba.
I że niby z naszych podatków wezmą tą kasę aby podwyższyć most ja p🤬le -.-

k🤬a wziąć myśliwego i bum head shot
Konto usunięte
2012-12-07, 11:21
Brodata pseudo ekologiczna k🤬a, w łeb i do piachu.
0:45 sam żeś jest ku*wa łoś ! jak słysze takiego idiote to mam dosyć wszystkiego.. łosioman zasrany.
podpis użytkownika
Sadisticly
Konto usunięte
2012-12-07, 11:28
Chciałem napisać coś od siebie, jak to mocno mnie wk*rwia zielona ekomafia, plus jakiś tam losowy pojazd po tvn, robieniu sensacji z byle czego żeby było czym żywić ludzi którzy łykają takie coś jak pelikan ryby, ale w połowie pisania komentarza zauważyłem poniżej filmik zatytułowany "striptiz w metrze" więc zmieniłem obiekt obserwacji
A co do filmiku powyżej to ten koleś, prezes jakiegoś tam związku na rzecz istot żywych czy coś, Radosław jakiś tam, podpadł mi już wcześniej blokadą budowy ośrodku (ośrodka?) narciarskiego na Pilsku.
Konto usunięte
2012-12-07, 11:47
Podobna sytuacja była przy budowie gazociągu po dnie bałtyku. Też protesty że niszczone będzie życie etc. ale ruscy dali 10mln $ na założenie Fundacji Ochrony Przyrody Niemieckiego Bałtyku. Protesty ustały.
Kur.... Ekologów nie cierpie na równi z komuchami.. banda kretynów, która blokuje i tak powolny proces rozwoju infrastruktury w Polsce..
podpis użytkownika
,,Siłę człowieka, mierzy się ilością jego nieprzyjaciół.''
~Władysław St. Reymont, Ziemia Obiecana
Konto usunięte
2012-12-07, 12:45
Wg. cioci Wikipedii największy (czyt. najwyższy) znaleziony łoś mierzył 2,34m i było to w 1897 roku. Pewnie mierzony bez poroża, no ale k🤬a...z porożem to z 3,5m by miał myślę maks.