Kierowca miał szczęście, że łoś wpadł w poślizg. Inaczej mielibyśmy pewnie materiał na harda.
Wiem że zabrzmię jak jakiś nawiedzony ekoz🤬b, ale to człowiek wszedł na terytorium tego łosia, nie na odwrót.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
radek225 napisał/a:
Wiem że zabrzmię jak jakiś nawiedzony ekoz🤬b, ale to człowiek wszedł na terytorium tego łosia, nie na odwrót.
Idąc twoim tokiem rozumowania, powinniśmy dalej siedzieć w jaskiniach, bo cały teren poza (obecnie zasiedlony przez człowieka)to niegdyś było terytorium zwierząt
spike2222 napisał/a:
Idąc twoim tokiem rozumowania, powinniśmy dalej siedzieć w jaskiniach, bo cały teren poza (obecnie zasiedlony przez człowieka)to niegdyś było terytorium zwierząt
Nie mówię aby siedzieć w jaskiniach, ale pojedź do Holandii, to tam jest mnóstwo mostów "ecoductów". I takie mosty nie są też aż takim rzadkim widokiem w Polsce.
podpis użytkownika
radek225 napisał/a:
Idź przywiązać się do trawnika.
Sajlenthill napisał/a:
Idź przywiązać się do trawnika.
Napisałem, że nie jestem nawiedzonym eko, greto-z🤬bem. Ale to, że nie mając kłów, pazurów, uber wzroku, czy nie umiejąc latać jak ptaki; opanowaliśmy Ziemię nie oznacza, że możemy robić co nam się podoba nie licząc się z niczym i nikim . W stosunkowo niedługim czasie opuścimy tą planetę i możemy ją zostawić w takim stanie, by inne gatunki mogły sobie na niej dalej żyć.
podpis użytkownika
Ostatnio jakieś 50 metrów przed samochodem przebiegło mi stado dzików. Wyhamowałem prawie do zera i mówię do żony, że lepiej zwolnić, bo diabli wiedzą czy jakiś z tyłu nie zotstał. Ledwo skończyłem mówić, tuż przed maską przeleciał jeszcze jeden bydlak.
Piękne salto!
Dawno się tak nie uśmiałem
Piwko!
Dawno się tak nie uśmiałem

radek225 napisał/a:
Nie mówię aby siedzieć w jaskiniach, ale pojedź do Holandii, to tam jest mnóstwo mostów "ecoductów". I takie mosty nie są też aż takim rzadkim widokiem w Polsce.
Bzdury piszesz. Na autostradach i na Skach masz najszersze przeprawy dla zwierząt w UE zaś na S8 jest ich największe zagęszczenie
Ruskich powinno się kompletnie oddzielić od reszty świata. Trzeba dokończyć Chiński mur. Dogadają się za miskę ryżu.