📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:48

Kiedyś jak jechałem nocą trasą z Ełku do ruskiej granicy to na długich światłach żeby wypatrywać łosie, inaczej można się w takiego wrypać.
Gdybyś zainwestował w naprawę reflektorów i wymiany żarówek na nowe czy chociaż włączył światła drogowe to byś widział wcześniej
Clistwood napisał/a:
Jakoś tak nieprzeciętnie zapierdzielałeś co uratowało ci może życie- szacun. Mi rodzina żony jak przyjeżdżałem do Polski i jechałem zgodnie z przepisami to sugerowała, że jeździć nie umię ale dziecko w samochodzie to odpowiedzialność do której dorosłem
chłopie, z rodziną to tylko na obrazku, ale skoro tego jeszcze nie wiesz to widocznie do takich konkluzji jeszcze w życiu nie doszedłeś

a i najlepiej licz tylko na siebie

Clistwood napisał/a:
Jakoś tak nieprzeciętnie zapierdzielałeś co uratowało ci może życie- szacun. Mi rodzina żony jak przyjeżdżałem do Polski i jechałem zgodnie z przepisami to sugerowała, że jeździć nie umię ale dziecko w samochodzie to odpowiedzialność do której dorosłem
ja tydzień temu zebrałem dzika. Na szczęście też miałem 60-70 na blacie bo też mogłoby się źle skończyć a jechałem z trójką dzieciaków. A tak to tylko zderzaki i drobnica do wymiany.
Wystarczy posiadać noktowizję. Mam to w bmw, wykrywa nawet martwe zwierzęta, o ile są świeżo potrącone i jeszcze ciepłe.
Mi się wydaje że słabe światła? Jeśli chodzi o krótkie światła to mam niebieskie osramki i spisują się dobrze, zawsze kupuję na promocji z pepperka.
Jeśli chodzi o długie światła to używam gdzie tylko mogę, też moja babę pilnuje "włącz długie"
Jeśli chodzi o długie światła to używam gdzie tylko mogę, też moja babę pilnuje "włącz długie"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie