👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:17
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Bawi mnie Kempa ze swoim zespołem, KK i cała reszta idiotów. Gender to przekonanie, że istnieją dwie płcie, mężczyzna i kobieta, a także że płeć jest określona w chwili urodzenia. Tyle, taką definicję podają socjologowie - czy jest w tym coś strasznego, jakieś wzmianki o likwidacji płci, zboczeniach, naruszaniu tradycji i wartości? Cała reszta, czyli "oboże zmieniajo płeć dzieci!" to standardowy PR prawackich środowisk, które zawsze muszą mieć wroga, by utrzymać się na powierzchni, mimo że gówno powinno zawsze spływać na dół.
Postgender i transgender, czyli eliminacja i odbieganie od ról płci, to zjawiska całkowicie niszowe (i moim zdaniem szkodliwe), ale to widocznie za trudne słowa dla małych rozumków, by potrafiły ich używać - zamiast tego jest "ideologia gender", czyli twór, który nie istnieje. Good job, prawiczki.
Postgender i transgender, czyli eliminacja i odbieganie od ról płci, to zjawiska całkowicie niszowe (i moim zdaniem szkodliwe), ale to widocznie za trudne słowa dla małych rozumków, by potrafiły ich używać - zamiast tego jest "ideologia gender", czyli twór, który nie istnieje. Good job, prawiczki.
W ostatnio wstawionym na główną komiksie autorstwa MNQ traktującym o łososiu i gender (temat) wielu Sadoli prowadziło spory co do interpretacji przesłania zawartego w tym dziele. Postawiłem sobie za zadanie pofatygować się i dowiedzieć od samego autora, o co tak naprawdę chodzi.
Tak więc drodzy Sadole, mam nadzieję, że wasze odbyty zostały odpowiednio nawilżone.

Tak więc drodzy Sadole, mam nadzieję, że wasze odbyty zostały odpowiednio nawilżone.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie