👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

MNQ robi naprawdę zajebistą robotę. Jest jedynym autorem komiksów w Polsce, którego absolutnie wszystkie prace są świetne. I do tego technicznie jest ślicznie, nie jest to twór wypluty po 15 minutach w paincie, jak to u niektórych bywa.

Jeżeli łosoś czuje się człowiekiem to według prawa gender konsumując go... jesteśmy kanibalami.
Ciekawe swoją drogą, kim się czuje Andrzej Pałys gdy się nie czuje.
Ciekawe swoją drogą, kim się czuje Andrzej Pałys gdy się nie czuje.

Aaaa tam łosoś, a co jak wewnętrznie będzie czuł się płotką albo makrelą? Nie można z góry nazywać go łososiem, niech sam zdecyduje.
Jeden stary pedryl każe na siebie wołać Anna, to łosoś nie może być karasiem?
Jeden stary pedryl każe na siebie wołać Anna, to łosoś nie może być karasiem?

Łosoś zajebista ryba a odbudowanie jego populacji w dorzeczu Wiśly to jeden z lepszych żartów jakie ostatnio czytałem, ta rzeka to jeden wielki ściek. Żyłka po 3 wyjściach nad wodę rwie się w rękach.

Przepraszam, ale czy wam się nie wydaje, że to właśnie jest ironia? Czy tu przypadkiem nie chodzi o to, że ludzie to debile, bo zafiksowali się na tym jednym temacie i w kółko prowadzą jakieś bezsensowne dysputy?

Nie twierdzę, że gender jest dobre, ale jest jedno ale - zauważyłem, że ludzie przypisują gender wszystko co złe, dziwne i szokujące. A potem taka wieść idzie w świat i oto mamy takie sytuacje. Są też hermafrodyci, którzy mają po trochu z układu rozrodczego męskiego i żeńskiego, i co w takiej sytuacji? Nazywa się ich chorymi psychicznie...? Druga sprawa to właśnie kwestie związane z psychiką. Nie jestem oczywiście żadnym specjalistą, ale wydaje mi się, że homoseksualizm można porównać ot do autyzmu. Psychika człowieka jest skomplikowana... LGBT oczywiście potępiam.

@Radeghost
hehe co racja to racja, najlepiej, że sami się dają ogłupiać zamiast zasięgnąć wiedzy i myślą, że gender jako ideologia naprawdę istnieje, a tymczasem to tylko narzędzie poznawcze nie związane z tym o czym mówi Kościół. Gender od ponad 30 istnieje i nigdy nie zagrażało instytucji rodziny, a oni nagle dopisują mu dziwne cechy, zmieniają w ideologię i straszą niedouczony lud.
hehe co racja to racja, najlepiej, że sami się dają ogłupiać zamiast zasięgnąć wiedzy i myślą, że gender jako ideologia naprawdę istnieje, a tymczasem to tylko narzędzie poznawcze nie związane z tym o czym mówi Kościół. Gender od ponad 30 istnieje i nigdy nie zagrażało instytucji rodziny, a oni nagle dopisują mu dziwne cechy, zmieniają w ideologię i straszą niedouczony lud.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie