👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niby "Business class" a szum i hałas większy niż w starym "żółtaku" relacji Szczecin gł - Krzyż Wlkp.

Lot fly emirates z Bangkoku do Hong Kongu, w jedna strone, 1 dorosly pasazer na ten piatek, w pierwszej mklasie to 520 euro.
fly3.emirates.com/CAB/IBE/SearchResult.aspx
i.imgur.com/1KBH3.jpg
2115 PLN
fly3.emirates.com/CAB/IBE/SearchResult.aspx
i.imgur.com/1KBH3.jpg
2115 PLN
ekonomiczna klasa - około 704 zł.
Business - 1337 zł
A ta biznes klasa od tej ekonomicznej aż tak bardzo się nie różni, a przynajmniej nie tyle, żeby płacić dwa razy więcej.
Business - 1337 zł
A ta biznes klasa od tej ekonomicznej aż tak bardzo się nie różni, a przynajmniej nie tyle, żeby płacić dwa razy więcej.
@zajetynick
No nie wiem, czy pojedyncze kabiny, a fotele w rzędach jak w PKSie to jest mała różnica...
No nie wiem, czy pojedyncze kabiny, a fotele w rzędach jak w PKSie to jest mała różnica...

@up
pojedyncze kabiny były w pierwszej klasie, klasa ekonomiczna i biznesowa mało się różniły, obejrzyj jeszcze raz
pojedyncze kabiny były w pierwszej klasie, klasa ekonomiczna i biznesowa mało się różniły, obejrzyj jeszcze raz

W razie katastrofy Ci z pierwszej klasy, będą piszczeć tak samo, jak ci z ekonomicznej.

leciałem kiedyś I klasą do USA i mieli dobrego kurczaka na obiad
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie