Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Lot do domu
przemod5 • 2020-03-27, 20:31
"W dupie mam Polskę i j🤬 za grosze.
Anglia czy Niemcy tam się wynoszę.
Liczą się funty, liczy się euro,
Spieprzam na zachód tam tego pełno.
Mijają lata, wieśniak jest Panem,
Choć na zachodzie ma przej🤬e.
Niby ma euro, funty, dolary,
Lecz przed innymi, wciąż będzie szary.
Inny zarabia trzy razy więcej,
A Polak w gównie tapla swe ręce.
Bo chociaż z Polski uciekł z przed laty,
To pokazuje, że jest bogaty.
I teraz popatrz Drogi Rodaku,
Jak Ty kurewsko boisz się piachu.
Nie chcesz już euro, nie chcesz dolara,
I czemu każdy tak z Was sp🤬ala?!
Tydzień wakacji i trzy dni święta,
Myślisz że tutaj nikt nie pamięta.
A teraz czekasz na samoloty,
Byś mógł do Polski wrócić z powrotem.
Grunt pod nogami zaczął się palić,
Nie jesteś skory by zachód chwalić.
Kiedy już ludzi wywożą w workach,
To Ty narzekasz że stoisz w korkach.
Kiedy ostatnio bliskich widziałeś,
Na dwa tygodnie bana im dałeś.
A kiedy wszystko wróci do normy,
Ty znów sp🤬olisz, spakujesz torby.."
Zgłoś
latosik 2020-03-27, 20:36 2
O h🤬j z tym chodzi?
Zgłoś
Halman 2020-03-27, 20:37 9
hahahahahahhahaha.. nap🤬lałeś w pocie czoła ten wierszyk parę godzin a ja go podsumowałem w 5 sekund śmiechem kogoś kto nie musi wyp🤬alać z kraju ...
Zgłoś
Antek01 2020-03-27, 21:03 45
C🤬j tam z wierszykiem, ale rozp🤬alają mnie takie jełopy jakiego widziałem w Anglii jak byłem w odwiedzinach. Robi taki na budowach, mieszka w kontenerze/baraku, a pod kontenerem Ałdi A6 4.2. Po to, by po przyjeździe do Polski pokazać biedakom jebiącym za 3000zł. jaki to dobrobyt w jUKej mają, ale do tego że mieszka jak cygan to się już c🤬j nie przyzna.
Zgłoś
przemod5 2020-03-27, 21:09 9
HAL9000/2 napisał/a:

hahahahahahhahaha.. nap🤬lałeś w pocie czoła ten wierszyk parę godzin a ja go podsumowałem w 5 sekund śmiechem kogoś kto nie musi wyp🤬alać z kraju ...

To nie jest mój tekst.

Gratuluję stabilizacji.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-03-27, 21:23 13
Polska ściąga wszystkich Polaków, co skutkuje większym zagrożeniem wirusem, a upaina zamyka granicę, nawet dla ukraińców.
Tak więc jak epidemia się rozszerzy, to na bank służba zdrowia nie wyrobi, bo będą musieli leczyć ukraińców...
A często mieszkają po 20-30 i jeden zarażony wystarczy, by szybko zrobiło się 30. Także będzie ciekawie.
Zgłoś
Matt 2020-03-27, 21:32 18
Ja tam nadał jestem w UK i do PL pisowskimi samolotami nie wracam, a Ciebie jak dziewczyna zostawiła i chcesz swoje żale napisać to napisz sobie na tinder.com znajdziesz sobie może kogoś. A jak nie to xvideos
Zgłoś
PS6 2020-03-27, 21:35 9
HAL9000/2 napisał/a:

Może nie musisz "wyp🤬alać", ale zapewne słuchasz niemieckiego radia jeżdżąc czeskim autem albo oglądasz amerykańską telewizję pijąc holenderskie piwo, chodzisz do portugalskiej sieciowki po chińskie żarcie... I dajesz się dymać za pińćset plus.... Może ci co musieli "wyp🤬alać" nie mieli innego wyboru ? I nie wszyscy mieli taki sam start ? Ty byś się pewnie nie odnalazł na zmywaku....
Zgłoś
wilkoala 2020-03-27, 21:44 4
HAL9000/2 napisał/a:

Chyba nie bardzo zrozumiałeś morał płynący z wierszyka, widać kiedy w szkole pani od Polskiego pytała się co autor miał na myśli ty zawsze dostawałeś pałę.
W Polsce można godnie żyć i dobrze zarabiać, ale naśmiewanie się z ludzi którym gorzej się powiodło i wyjechali za granice pracować, świadczy o tobie że powinieneś raczej zamieszkać w jakimś Korpielostanie wśród tobie podobnych ziomków.
Zgłoś
Maniekem2 2020-03-27, 22:42 11
A moja babcia kazała sobie to przepisać na kartkę

Recytacja

Zgłoś
Presty 2020-03-27, 22:47 2
Mickiewicz, k🤬a.
Zgłoś
Spar1988 2020-03-27, 23:01 4
Antek01 napisał/a:

C🤬j tam z wierszykiem, ale rozp🤬alają mnie takie jełopy jakiego widziałem w Anglii jak byłem w odwiedzinach. Robi taki na budowach, mieszka w kontenerze/baraku, a pod kontenerem Ałdi A6 4.2. Po to, by po przyjeździe do Polski pokazać biedakom jebiącym za 3000zł. jaki to dobrobyt w jUKej mają, ale do tego że mieszka jak cygan to się już c🤬j nie przyzna.

Za 3000 tysie to raczej też mieszkają w barakach i nie mają A6 tylko 20 letnie bmw akurat w uk na budowie zarabia się dobre pieniądze więc nie myl z czopkami co tyraja za 8.21f na magazynie. Obiektywnie patrząc to lepiej żyje się u abdula na zmywaku niż w pl po studiach, no i z emerytury starczy na leki a nie jak w kraju z dykty.
Zgłoś
mystery0987 2020-03-27, 23:06 9
Autor jest dzbanem to menda c🤬jowa, za marne grosze głowę w dupe schowa.
Zawiść przezeń przemawia, oznacza to nieinteligentengo pawia, który gdy rano, przy zlewie swojego ryja moczy, patrzy w lustro, a tam puste bezrozumne oczy.
Ni kszty zrozumienia i chęci prób myślenia.
Ściska dupe i wysrywa swoje życiowe niezadowolenia.

podpis użytkownika

Zmieniajmy świat póki czas, potem może być za późno....
Zgłoś
Ahoi 2020-03-27, 23:09 1
Aha... scrolluje dalej
Zgłoś
wasyl88 2020-03-27, 23:55 2
A mi się podoba za granicą i nie będę wracał i c🤬j
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie