👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Psychiatra to facet, który zadaje ci mnóstwo kosztownych pytań, jakie twoja żona zadaje ci za darmo."
Samuel Backett
Samuel Backett
Niezwyciężony napisał/a:
Lot nad kukułczym gniazdem
piwo za tytuł. mam podejrzenia że 99% "sadoli" nie wie o co chodzi...

Halman napisał/a:
piwo za tytuł. mam podejrzenia że 99% "sadoli" nie wie o co chodzi...

No i gdzie to piwo ?

ta przy oknie to piszczy jak niewiadomo co. ale zeby sie dopchac do okna zeby zobaczyc jak sie gosc rozleje na asfalcie to pierwsza.
Plan był dobry.
Nie mniej jednak najbardziej skuteczne jest przebranie za "odwiedzającego". Zakładasz czyjeś ciuchy. Wychodzisz z grupką i tyle cię widzieli.
Zdarzały się też "zrywki". Czyli bieg ile bozia dała kiedy jest okazja. Czasem w kajdankach., a czasem na golasa.
Nie mniej jednak najbardziej skuteczne jest przebranie za "odwiedzającego". Zakładasz czyjeś ciuchy. Wychodzisz z grupką i tyle cię widzieli.
Zdarzały się też "zrywki". Czyli bieg ile bozia dała kiedy jest okazja. Czasem w kajdankach., a czasem na golasa.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie