👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne
🔥
Rączka będzie boleć
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

w Polsce to by się zaczęli modlić do tego i rzucać w to pieniędzmi
Kiedyś to na księżyc kilka dni się leciało, a ta przeszła obok książęca jak ja obok grubej baby.
Zawsze mnie zadziwia jak ten postęp technologiczny idzie do przodu. Tak jak Ci goście co pracują przy takich projektach. To muszą być mózgi.

mesjans napisał/a:
Zawsze istnieli idioci, tylko wcześniej by zobaczyć musiałeś się na takiego napatoczyć a teraz dzięki technologi jaką jest internet możesz ich obejrzeć gdzie chcesz, kiedy chcesz i ilu chcesz.
Wiem. Dlatego bawią mnie tacy kretyni pieprzący o tym, jak to potrzebna jest III Wojna Światowa lub reset ludzkości. Ale idioci już mają to do siebie, że są tacy małostkowi.
Panowie i Panie zachwycajmy się rozwojem techniki. Nie wchodźmy w nic nie warte gównoburze.

niemamskarpet. napisał/a:
w Polsce to by się zaczęli modlić do tego i rzucać w to pieniędzmi
Raczej przyszedł by ktoś, komu te pieniądze by rzucali.
alexandrus napisał/a:
Hue hue, chciał czynie chciał? a może choroba dwubiegunowa? rozdwojenie jaźni?
(wiem to sarkazm)
Internet ma to do siebie że jak wejdziesz z takim w polemikę i udowodnisz zadany bezsens wypowiedzi to w odpowiedzi dowiesz się że jestes idiotą nie łapiącym ironii.

kamuha napisał/a:
Internet ma to do siebie że jak wejdziesz z takim w polemikę i udowodnisz zadany bezsens wypowiedzi to w odpowiedzi dowiesz się że jestes idiotą nie łapiącym ironii.
O mnie mówisz? Ja wypowiedział się sarkastycznie, on to wyłapał i odpowiedział sarkastycznie. Nie widzę tu żadnego problemu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie