C0C0JAMBO napisał/a:
wszystko spoko, tylko kto mu prawko dal?
![]()
W czipsach znalazł, i widać po nim że trochę się naszukał

Kolega chyba z IE korzysta.
podpis użytkownika
Koneser kobiecego ciała oraz wyznawca sapioseksualizmu.
Jestem prostym człowiekiem. Widzę polski standup - scrolluję dalej.
@up
Nie zesrajcie się. Lotek jest jednym z ciekawszych ludzi bawiących się w rozśmieszanie innych. Kiedyś przysiadłem do tych waszych "hamerykańskich" "zajebistych" "komików" i mam wrażenie, że na sadistico.pl jest po prostu moda na pisanie c🤬jowych komentarzy.
@thewhitestar
Typowe zachowanie wegana lub studenta prawa, nikogo nie obchodzi twoja opinia ale musisz się pochwalić. Przewijasz dalej? To po c🤬j wypisujesz komentarze pod filmem? J🤬y hipokryto.
Nie zesrajcie się. Lotek jest jednym z ciekawszych ludzi bawiących się w rozśmieszanie innych. Kiedyś przysiadłem do tych waszych "hamerykańskich" "zajebistych" "komików" i mam wrażenie, że na sadistico.pl jest po prostu moda na pisanie c🤬jowych komentarzy.
@thewhitestar
Typowe zachowanie wegana lub studenta prawa, nikogo nie obchodzi twoja opinia ale musisz się pochwalić. Przewijasz dalej? To po c🤬j wypisujesz komentarze pod filmem? J🤬y hipokryto.
Lotka lubię i śledzę wszystkie polskie stand-upy, ale rzeczywiście, materiał starszy od dinozaurów.
On, Giza i Rafał Pacześ, ich jeszcze można słuchać a reszta amatorka w klubie seniora
podpis użytkownika
...
Ja śmiem wątpić w jego ksywkę "Lotek". Koleś nazywa się Lodkowski, więc pewnie kuple darli się za nim "Lodzik" a nie "Lotek".

podpis użytkownika
Z c🤬jem i z prądem żartów nie ma!