👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:45

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nowoczesne bo faceci dyskryminowani i w podtekscie to niby my zarażamy tylko.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Velture napisał/a:
Gdyby byli faceci, to by było homofobiczne i od razu artykuł w wybiórczej

Velture napisał/a:
I tu się mylisz z tą dyskryminacją, bo częściej dochodzi do zakażenia kobiet przez mężczyzn, dlatego że sperma ma dłużej kontakt z błonami śluzowymi.
gabriel0 napisał/a:
Ostra kampania. Aż szybę zaplułem.
/quote]
Za późno. Jak miałeś już w buzi to po ptakach. Tak twierdzą specjaliści.
Prawda, że kobietę się łatwiej zaraża bo nie dość, że ma trzy otwory na prącie to jeszcze po spuście sperma może w niej trochę poleżeć, więc wirus ma więcej czasu na skuteczne zarażenie.
Z takież też powodu HIV był uznany za chorobę pedałów. Pedały częściej się zarażały.
Z takież też powodu HIV był uznany za chorobę pedałów. Pedały częściej się zarażały.

janlew napisał/a:
To dalej jest dupa, dupa do srania.
I od wypinania się księdzu, jak to robiłeś w dzieciństwie

TB303 napisał/a:
I od wypinania się księdzu, jak to robiłeś w dzieciństwie
![]()
Ciekawe masz doświadczenia, ale nie próbuj zarzucać mi tego co wyprawiałeś z własnym ojcem. Gdybym ja miał takie przykre doświadczenia, to też zostałbym pewnie lewackim antykatolickim z🤬bem i dołączył do waszego kółeczka wzajemnej adoracji. Jak widać tak się nie stało.

janlew napisał/a:
Ciekawe masz doświadczenia, ale nie próbuj zarzucać mi tego co wyprawiałeś z własnym ojcem. Gdybym ja miał takie przykre doświadczenia, to też zostałbym pewnie lewackim antykatolickim z🤬bem i dołączył do waszego kółeczka wzajemnej adoracji.

Musisz się bardziej wysilić

nic dziwnego. Zbliża się 1 grudnia. Światowy dzień walki z Aids. Lepiej sobie przedać syfa niż komus go potem sprzedać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie