Tylko szkoda że aż taka droga ta loteria

podpis użytkownika
Rybka chwyciła spławik
podpis użytkownika
Rybka chwyciła spławikpodpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Nowoczesne bo faceci dyskryminowani i w podtekscie to niby my zarażamy tylko.
podpis użytkownika
czarna fortunaNowoczesne bo faceci dyskryminowani i w podtekscie to niby my zarażamy tylko.
Ostra kampania. Aż szybę zaplułem.
/quote]
Za późno. Jak miałeś już w buzi to po ptakach. Tak twierdzą specjaliści.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Prawda, że kobietę się łatwiej zaraża bo nie dość, że ma trzy otwory na prącie to jeszcze po spuście sperma może w niej trochę poleżeć, więc wirus ma więcej czasu na skuteczne zarażenie.
Z takież też powodu HIV był uznany za chorobę pedałów. Pedały częściej się zarażały.
To u was tak jest? Gdzie żydówki mają pozostałe dwa otwory na prącie? Widziałem że mają pochwy w poprzek, ale nie że aż trzy. Jedna jest pod drugą?
Powiem ci jako ciekawostkę, że chrześcijanki mają różne otwory, i można ich różnie używać, ale docelowo na prącie przeznaczony jest jeden.
...no ale ale, wracając do tematu, czy zależnie od wybranego otworu na prącie, żydówka rodzi np.:
- ortodoksa
- bankstera
- lub lewaka żydokomunistę?
Co ty p🤬lisz ze docelowo przeznaczony jest jeden. jak jesteś ciatą to używasz tylko jednego.
Każdy używa dwuch a co wieksi farciarze trzech... ehh
Dlatego potrzebe są niektórym dz🤬ki zeby walic je w dupe
To dalej jest dupa, dupa do srania.
I od wypinania się księdzu, jak to robiłeś w dzieciństwie
![]()
Ciekawe masz doświadczenia, ale nie próbuj zarzucać mi tego co wyprawiałeś z własnym ojcem. Gdybym ja miał takie przykre doświadczenia, to też zostałbym pewnie lewackim antykatolickim zjebem i dołączył do waszego kółeczka wzajemnej adoracji.