Młoda dziewczyna z wizytą u ginekologa:
- Jest pani w ciąży - stwierdza po badaniu lekarz.
- To niemożliwe! Jeszcze nigdy nie spałam z mężczyzną!
- Proponuję, by się pani jednak głęboko zastanowiła, czy rzeczywiście tak było - radzi doktor.
- Nie ma co się zastanawiać! Chociaż... ale to niemożliwe! Powiem panu, doktorze, że mam jednego znajomego lotnika. Ale on tylko pokazywał mi, jak tankuje się samolot w powietrzu...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-08-03, 12:56
Chyba szmatolot
konto usunięte
2013-08-03, 13:14
Znam podobny kawał, w którym dziewoja zapiera się że nie, na co lekarz podchodzi do okna i się w nie intensywnie wpatruje mówiąc, że w takich przypadkach zazwyczaj pojawia się gwiazda i Trzech Króli
konto usunięte
2013-08-03, 18:50
No Boguś, dowcip wysokich lotów
konto usunięte
2013-08-03, 18:54
Bongman, daj nam się uspokoić po Twoim poprzednim dowcipie. Chcesz, żebyśmy się podusili ze śmiechu?
konto usunięte
2013-08-03, 19:03
Pomocy, nie rozumiem
Nie no, w końcu Bong stanął na wysokości zadania ! Piwo.
konto usunięte
2013-08-03, 19:25
Czemu od razu wiedziałem kto jest autorem tego żartu bez potrzeby sprawdzania nicka? -,-
konto usunięte
2013-08-03, 22:33
konto usunięte
2013-08-04, 7:35
A ja znam taki dowcip:
-Wchodzi sadol na sadistic.pl, a tam śmiszny żart.
+Śmieje się 15 min i patrzy autor bongman.
=KONIEC
konto usunięte
2013-08-04, 13:17
@up
matematyk się znalazł...