📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
🔥
Hobby
- teraz popularne

Interesujące jest to, że wszyscy mówią o końcu świata W grudniu 2012, a tu mówi się, że Majowie przewidują nowy ład i porządek. I faktem jest też to, że ostatnio pojawia się coraz więcej nowych odmian chorób, które dziesiątkują ludzi. Możliwe że chodzi tutaj o wspomniane w Filmie zmniejszenie ludności świata, nie koniecznie dzięki broniom palnym.
Jan3k600 napisał/a:
Interesujące jest to, że wszyscy mówią o końcu świata W grudniu 2012, a tu mówi się, że Majowie przewidują nowy ład i porządek.
Bo takowy nastąpi jak już ludzkość przestanie istnieć.

haha nie wiem czy ktos zauwazyl
5:36 - na wstędze pisze "Pokój", czyżby w NWO byli również polacy?

5:36 - na wstędze pisze "Pokój", czyżby w NWO byli również polacy?

simoni napisał/a:
...dziwny zbieg okoliczności...mi się nasuwa jedno słowo-mosad?
Sugerujesz że szpieguje dla kosmitów?

Bo ponoć Świadkowie Jehowy są częścią Masonerii. Ci tzw "Apostołowie" którzy chodzą po domach, któż nie słyszał pukania do drzwi, czy dzwonka. Ale spróbujcie przyuważyć, że oni coś tam notują w tych swoich księgach. Słyszałem, że mają zapisywać adres nazwiska, kto ich przyjął, kto odrzucił itd... Ale nie o tym.
Filmik jest naprawdę Ciekawy. A jeśli chodzi o Koniec Świata, moim zdaniem, chodzi o koniec świata jako takiego jaki istnieje dziś.
Filmik jest naprawdę Ciekawy. A jeśli chodzi o Koniec Świata, moim zdaniem, chodzi o koniec świata jako takiego jaki istnieje dziś.
roshformorg napisał/a:
Bo ponoć Świadkowie Jehowy są częścią Masonerii. Ci tzw "Apostołowie" którzy chodzą po domach, któż nie słyszał pukania do drzwi, czy dzwonka. Ale spróbujcie przyuważyć, że oni coś tam notują w tych swoich księgach. Słyszałem, że mają zapisywać adres nazwiska, kto ich przyjął, kto odrzucił itd... Ale nie o tym.
ja zawsze gazetki bralem, ale nie wpuszczalem do domu. Ciekawe co ze mna zrobia???
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie