👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Szacun dla kierowcy, że nie próbował odruchowo ominąć futrzaka i nie doprowadził do kolizji.

Szkoda mi tych jego kolegów, którzy od razu podbiegli zobaczyć co z kumplem. Jak sobie pomyślę co myślą jego psi ziomki ogarnia mnie smutek.

Zielonyyy_ napisał/a:
Szkoda mi tych jego kolegów, którzy od razu podbiegli zobaczyć co z kumplem. Jak sobie pomyślę co myślą jego psi ziomki ogarnia mnie smutek.
Ale Ty masz zajebiście silną psychikę!
Jod123 napisał/a:
Szacun dla kierowcy, że nie próbował odruchowo ominąć futrzaka i nie doprowadził do kolizji.
nie szacun, bo jeszcze dwa zostały
Jod123 napisał/a:
Jaki ty k🤬a glupi jestes to sie w pale nie miesci, zycze ci zeby ciebie tak p🤬lnal samochod jak tego psa. Smiertelnie. P🤬lcu j🤬y.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie