Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 17 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przerzuta 2014-01-07, 1:50
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-07, 2:08 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
KociBolec 2014-01-07, 2:17
Nigdy bym nie uwierzył gdyby ktoś mi kilka lat temu powiedział że w przyszłości będę czytał gównoburze na temat toto lotka.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-07, 4:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-07, 8:52
Zgłoś
takija 2014-01-07, 9:52
W dupie mam ten spisek....póściłem może z 10 losów na chybił trafił a z jednego wygralem coś koło tysiąca zł.....opłaca się? opłaca
Zgłoś
grzes9333 2014-01-07, 12:59
Ja tam sobie niekiedy wysylalem losy (tylko duzy lotek), raz wyslalem chyba ponad 10 losow na jedne losowanie, lecz jak zawsze nic nie trafilem. Ostatnio caly czas mysle, ze nawet jak juz, to nie oplaca sie wysylac jednego losu na kazde losowanie, tylko wieksza ilosc na jedno losowanie. No, ale wiadomo.. szkoda troche kasy, lecz podjalem taka decyzje, ze wysle 100 losow z plusem, czyli wydam 400 złotych (200 szans na wygranie czegos), zobaczymy czy cos wygram. No i oczywiscie po tym wszystkim zrobie temat na sadisticu , wiec trzymajcie kciuki, bo bede ku*wa milionerem
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-07, 14:01
Zgłoś
ojojoj 2014-01-07, 14:31
Zgłoś
tadzik713 2014-01-07, 14:52
Aha, tylko że ktoś taki jak dr Derwiszyński z Wojskowej Akademii technicznej nie istnieje
Zgłoś
rastaban 2014-01-07, 16:12 1
Zgłoś
pit@ 2014-01-07, 17:00 1
Czyli podczas emisji lotto na żywo byłem w studiu które wędrowało w czasie??
Losowanie JEST NA ŻYWO, robaczki, bardzo mi przykro
Zgłoś
Everizon 2014-01-07, 21:20
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-07, 23:44
Przecież to z samego prawdopodobieństwa głównej wygranej 1: 14mln, przyjmuje sie ze regularnie gra ok. 2 mln polaków a kazde losowanie to ok 4mln kuponów. Nie ma możliwości aby na 100 losowań, zawsze ponad 80 kończyło się trafieniem szóstki. Nie ma po prostu takiej możliwości.

Ta gra zawsze była dla mnie cyrkiem,ustawiane losowania są pewne gdyż zawsze kule są tak samo ułożone i z praw fizyki wiadomo, że odbijają się identycznie. A jak na razie żadne się nie powtórzyły..

Ludzie grają bo system jest tak zrobiony, aby wygrywano inaczej biznes by upadł po miesiącu bo brak wygranych.
Zgłoś
Everizon 2014-01-07, 23:55
4hitch napisał/a:

(...) gdyż zawsze kule są tak samo ułożone i z praw fizyki wiadomo, że odbijają się identycznie.(...)

yyyyyy... nie.
Obawiam się że prawa fizyki pokazują nam coś wprost przeciwnego jednak. Słyszałeś może o teorii chaosu oraz np układach złożonych nieliniowych ? o "efekcie motyla" ? świetnie się spisują w całym obserwowanym wszechświecie i przeczą Twojej tezie.

Nie oznacza to oczywiście że totek nie jest zmanipulowany.

Ktoś odpowie na filmik który przedstawiłem wcześniej ? Jakieś "inne" wyjaśnienia ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem