Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rodzina z mojego osiedla wygrała 8 patyków ,odebrali nagrode dopiero po dwóch miesiącach i wyjechali z tej ch*jolandii do Kanady. A z takiej większej wioski niedaleko mojego miasta, starsze małżeństwo wygrało w lotku 18 patyków i oddali wszystko na tamtejszy kościół.Dali cały hajs proboszczowi a ten po jakimś czasie sp*erdolił z kraju.
Trzeba być naiwniakiem żeby wierzyć w te losowania. Lepiej przeznaczyć te hajsy w naukę matmy i kosić maturzystów na 50-60zl/h tak jak ja to robie
konto usunięte
2014-01-06, 21:32
A wiecie kto za tym stoi?
Jak to się mawia Toto Lotek to największa orkiestra Świata!
Jeden bęben i miliony cymbałów...
po prostu raz na jakiś czas ktoś musi wygrać aby wyglądało że się da, to że to jest manipulacja to wiadomo już od dawna, gdy przeszli na losowania "powietrzne"
nie ma nic złego w tym żeby np raz na jakiś czas wydać te 3zł i sobie puścić jakieś numery, ale nałogowe granie i ustawianie się na jakieś systemy, ile razy dana liczba padła itd itp jest uważam chore...
a co najważniejsze nikt nie ma kontroli nad totalizatorem, a państwu i tak jest na rękę bo musisz 10% od wygranej oddać
to ja w takim razie pójde oddać te 50tyś które wygrałem w totka
W każdym losowaniu jest więcej pojedynczych zakładów niż wynika z rachunku prawdopodobieństwa
ze względu na kilka milionów graczy a i tak nie zawsze pada główna wygrana .
Moim zdaniem największym oszustwem są wszelkiego rodzaju losy.
konto usunięte
2014-01-06, 22:35
5 to sam trafiłem, ale najuczciwszy totolotek to ten w którym obstawia się konie.
konto usunięte
2014-01-06, 22:52
- Jaka jest największa orkiestra świata?
- Lotto. Jeden bęben i miliony cymbałów.