👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up
I o co ten wrzask? Jak jakąś kasę komuś wisicie, to należy ją oddać. A Kuchciński zrobił sobie z państwa prywatną i darmową firmę taksówkową. Prawdziwy polak - pisowiec - złodziej.
I o co ten wrzask? Jak jakąś kasę komuś wisicie, to należy ją oddać. A Kuchciński zrobił sobie z państwa prywatną i darmową firmę taksówkową. Prawdziwy polak - pisowiec - złodziej.
Miles87 napisał/a:
tusk też leciał i nie było teamtu a że katolik leci to afera...
latał też chłopak młodej tuskówny i była cisza
@bleblebato to akurat kłamstwo. A pisior zasrany wylatał kilkadziesiąt litów. Kto zagłosuje na pisiorstwo ten debil
@longlong7
Nie każdy pedofil to ksiądz ale każdy wyborca pisu do debil. I co głupio ci teraz?
Nie każdy pedofil to ksiądz ale każdy wyborca pisu do debil. I co głupio ci teraz?
Kawał bardzo dobry. Ludzie cisniecie po sobie, jak ktos mowi prawde lub ma inne zdanie. Taki tusk,kaczor i bolek ze swoja kasta maja z was beke... Od 30stu lat wszyscy politycy wala nas dupsko., a wy tylko plujecie na siebie bo ten glosuje pelo lub wznawca pislamu... Hmmmm i oto im wlasnie chodzi. Tutaj u nas w pl jest raj dla zagracznych firmy, itp. Cala kasa leci do kieszeni politykow i jest wypowadzana z naszego kraju. Polska, ma potecjal ale jesli ludzie beda nada toczyc walke miedzy soba,to pl nigdy nie bedzie cos znaczyla. Dajmy na to taki tuskiewicz moi drodzy on bedzie mial 60k+ emeryturki, a wy dajej wychawalajcie ty ciolkow. Przeciez rzady pontrwaly 8 lat, a nawet grzesiu schetyna nie potrafi powiedziec co oni takiego dobrego zrobilii na kraju. Dziwnie,co nie? Ps wpiszcie sobie na yt-dzien swira politycy i sie zadtanowcie. Tak na marginesie nie popietam zadnej partii,bo oni sa sibie wszycy warci. Pozro i milego dnia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie