Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Louis CK - Gdyby wrócił bóg...
A................U • 2014-03-10, 12:34
Louis CK przedstawia własną wersję scenariusza, gdyby stwórca sprawdził jak tam jego trzódka sobie radzi...
Zgłoś
nowynick 2014-03-10, 13:07 1
czyli, że Bóg to taki Gordon Ramsay? Bez sensu k🤬a, robione dla ludzi z wodogłowiem od nadmiaru debilnych programów w tv...
Zgłoś
qhash 2014-03-10, 13:37
wyjątkowo słabe
Zgłoś
w................4 2014-03-10, 14:17
ale p🤬lenie, ni krzty sensu
Zgłoś
N................z 2014-03-10, 15:41 13
- k🤬a "śmiech"
- p🤬le "śmiech"
- gówno "śmiech"

Poziom skeczu, komika jak i publiczności niesamowity.
Zgłoś
oleksadolek 2014-03-10, 19:54 1
też kiedys nad tym myslałem, ale ludziom do rozwoju potrzebny jest postęp a nie samo żarcie, a co za tym idzie rozwój technologii. Zarcia dla wszystkich juz od dawna wystarcza. Świat jest piękny, tylko ludzie c🤬je...
Zgłoś
D................s 2014-03-10, 20:38
Za niedługo trzeba będzie Ahmeda Martwego Terrorystę wrzucić, bo prawie o nim zapomnimy
Zgłoś
l................5 2014-03-10, 22:34
A mi się zajebiście podobało
Jak często w telewizji polskiej wypowiadane są słowa takie jak: k🤬a, gówno, p🤬le? Szczytem nietaktu jest powiedzieć 'dz🤬ka" i uwaga! dwie perełki "SWAG" i "hajs"!
No k🤬a bez kitu. A co do scenariusza skeczu to zajebisty, uwielbiam amerykański humor zamiast ciągle te same polskie kabarety p🤬lące o polityce, o reprezentacji, o tym jak to ludzie w polsce są poj🤬i. Go fuck with that shit.
Zgłoś
j................0 2014-03-10, 22:38
wyszedł z zupełnie odwrotnego założenia niż powinien. skoro bóg dał ludziom ziemię, to mogą zrobić z nią co chcą. chcą wywiercić całą ropę z ziemi i spalić? spoko, w końcu bóg dał nam tę ropę. ekolodzy zachowują się jakby ziemia nie była ich. (no ale trzeba się było doj🤬 do chrześcijan to się doj🤬)
Zgłoś
l................5 2014-03-10, 22:42 1
jonek00
Bóg (nie ważne który) dał ludziom rozum i wolną wolę. Idąc twoim tokiem myślenia, mogą zrobić z nią co chcą, bez reperkusji za to. Więc dlaczego, jeżeli człowiek dokonując świadomego (podkreślam to słowo, świadomego wyboru że nie potrafi wierzyć w Boga ma iść do piekła? Żyje sobie normalnie, jest dobry, uczynny, pomaga innym ale nie wierzy w Boga. W ogóle. I zap🤬la do piekła. Konkluzja? Twoja wiadomość jest nietrafna tak jak bliźniacza teza że człowiek może działać w zgodzie ze swoją wolną wolą.
Zgłoś
Hojren 2014-03-10, 23:07 3
@wszyscy-up p🤬lenie
Zgłoś
I2ufu5 2014-03-11, 15:52 1
ehhh, smutno mi że jesteście k🤬a z tej samej krwi co ja zrodzeni ...
nic k🤬a innego nie potraficie p🤬lone polaczki tylko narzekacie k🤬a na wszystko, jakby wam k🤬a auto za darmo dać to się k🤬a nie ucieszy jeden z drugim tylko zaraz będzie "Myślsz że ja sam nie potrafie zarobić? a czemu takie c🤬jowe? a czemu w najtańszej wersji?"

mam nadzieje że wszystkie narzekające cebule pozdychają z kijem w dupie...

podpis użytkownika

[url=http://userbars.pl/Inne/Userbar/23532,Dysleksja.htm]
Zgłoś
k................p 2014-03-11, 19:35
@up

Jakbyś nie wiedział to tylko jedyne co można polakom zarzucić to to że dają sobie wmówić że tylko my mamy przywary.

np: Cecha narodowe Duńczyków to zawiść, normalne jest że sąsiad jednego popołudnia rozmawia z sąsiadem i potem idzie przed komputer wysłać donos do skarbówki bo tamten ma lepszy samochód.
Zgłoś
A................U 2014-03-11, 20:10
kwrtwlp napisał/a:

co można polakom

Co prawda żaden ze mnie patriota, ale weź k🤬a w p🤬du usuń swoje konto z tego portalu, ponieważ jeżeli "Polakom" piszesz z małej litery a "Duńczyków" z dużej, to sorry, ale wal się k🤬a po tysiąckroć na ryj...
Zgłoś