👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
HalfGod napisał/a:
Jedyny wolny wybór jakim masz to i
![]()
A mogę sobie najpierw zwalić, a potem się powiesić?
Aaaale cienko. Widać że gościa coś boli w 20 latkach. Jakby zobaczył mnie to by mu chyba żyłka pękła że jeżdżę nową Panamerą gdzie ten dziad żeby na nią zarobić musiałby dać kilkadziesiąt takich kiepskich skeczów. Pfff....
@upup dałbym wam po piwku bo mnie rozbawiliście ale nie daje piwek. Dałem kiedyś jedno, przez przypadek...

AroGiant napisał/a:
Syn_Milionera oo masz bogatych rodziców, musisz być kimś...
![]()
Nie wiem jak Ty, ale skoro ma bogatych rodziców i załóżmy, że ci mają swoją firmę. To przykro mi bardzo, ale on ją odziedziczy, tak więc też będzie bogaty...
Bez edukacji, bez znojów życia... będzie kimś w stosunku do nas szaraczków

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie