👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To się nazywa ład i porządek, śmieć upadł a służby porządkowe od razu na miejscu

@up, Śmieć? to te latające szczury sk🤬iałe są śmieci, oni specjalnie (ci gołębiowie), jedzą jeżyny i jagody żeby srać na ludzi sraką której nie da się zmyć, ten biedny człowiek próbował tylko wymierzyć sprawiedliwość. Tak mnie nauczyli w Sosnowcu.

Ziarno ze strychniną powinno załatwić sprawę. Padlinożerców też. Jak nie ma ziarna to może być sarin
Zły sposób na łapanie obsrajdachów. Najlepiej oszołomić je kopniakiem z rozpędu.
Koleś podwójna c🤬a, nie dość że się wyj🤬 to mógł poznać fajną loszkę ale wolał się łapać z głowę jak jakaś p🤬deczka.
Koleś podwójna c🤬a, nie dość że się wyj🤬 to mógł poznać fajną loszkę ale wolał się łapać z głowę jak jakaś p🤬deczka.
Co za c🤬a. Myślałem, że się specjalnie wyj🤬 na mordę, żeby tę świnię wyhaczyć, a on się rozpłakał i uciekł do swojego chłopaka.
W Krakowie to nie latające szczury tylko zaklęci rycerze Henryka IV Prawego.....głąby

Spodenki zobowiazuja dupa chce go przytulic a on do kolegi pobiegl
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie