Wrzucam ponieważ jest to Sadistic więc Sadoli nie interesują sweetaśne króliczki czy pluszowe pieski.
Idę sobie usmażyć kotlet
podpis użytkownika
Wrzucam HARDY taśmowo
Lwy w Rosji
podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Nie ma to jak polowanie- 1 na 1, szanse równe, bo jesteś tylko 200m. od niczego niespodziewającej się ofiary. Odwaga nie z tej ziemi, jest się czym chwalić.
Mam znajomego, który z ojcem poluje- chłopak ma metr sześćdziesiąt w kapeluszu, 50 kilo, brzydki mały ćpunek, ale za to w domu na ścianach wszędzie poroża.
Tępa k🤬a z tej laski, szkoda lwa i niedźwiedzi. Tak wiem, że ma fajne cycki.
I to nie Rosja do c🤬ja pana.
K................9
2013-11-18, 12:12
głupia szmata
fajne cycki i pusty łeb, standard
Macie na otarcie łez
podpis użytkownika
Wrzucam HARDY taśmowo
m................s
2013-11-18, 12:15
prawdziwa lowczynie. ja jebie glupia c🤬a. niechby sie sprawdzila 1vs1 z nozem czy palka a nie gnatem
f................n
2013-11-18, 12:18
Najchętniej zrobiłbym jej to samo. Tępa p🤬da. Powinna dostać ban. W dupę. Od całej wioski niewyżytych czarnu... ekhem, afroamerykanów...
@Scareface101
Melissa Bachman- amerykańska prezenterka telewizyjna, prowadząca program o polowaniu.
_................_
2013-11-18, 12:21
Wy p🤬deczki z takiej broni sami byście się zastrzelili prędzej niż coś upolowali. Cwaniaki z miodem w uszach.
Sami zasrani prawicowcy i zwolennicy broni tutaj jak widzą upolowane zwierzę to im się lewa półkula włącza. Banda cip jesteście i tyle. Obrońcy praw zwierząt się znaleźli.
podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
z................k
2013-11-18, 12:29
Niech pokaże cycki
Cytat:
Wy p🤬deczki z takiej broni sami byście się zastrzelili prędzej niż coś upolowali. Cwaniaki z miodem w uszach. Sami zasrani prawicowcy i zwolennicy broni tutaj jak widzą upolowane zwierzę to im się lewa półkula włącza. Banda cip jesteście i tyle. Obrońcy praw zwierząt się znaleźli.
Jestem za 100% prawem do posiadania broni i 100% zakazem polowań. Co innego bronić się przed napastnikiem, który wtargnął do twojego domu, albo opierać się inwazji muzułmanów, a co innego ustrzelić wielkiego dumnego niedźwiedzia, który drapał się po jajkach i myślał co by tu op🤬lić na śniadanie.