NIe mam bladego pojęcia jak to jest możliwe, by złamać w tak prosty sposób tak mocną kość. W dodatku bierze udział w zawodach patologicznych. @_@
darayavahus napisał/a:
NIe mam bladego pojęcia jak to jest możliwe, by złamać w tak prosty sposób tak mocną kość. W dodatku bierze udział w zawodach patologicznych. @_@
Przecież masz wyżej napisane: Za mało danonków

podpis użytkownika
Natura sama eliminuje debili.
draxidox napisał/a:
Przecież masz wyżej napisane: Za mało danonków
Taki zapałkowy leszcz, to choćby betoniarkę danonków oj🤬, to i tak by się złamał

A oprócz niedoboru danonków?
Zakładam, że jest młody, zdrowy, wysportowany, dobrze i zdrowo się odżywia... No to jak to?
Przychodzi mi też na myśl złamanie patologiczne, czyli np o podłożu nowotworowym...
Zagadka 🤔

Zakładam, że jest młody, zdrowy, wysportowany, dobrze i zdrowo się odżywia... No to jak to?
Przychodzi mi też na myśl złamanie patologiczne, czyli np o podłożu nowotworowym...
Zagadka 🤔
Ja p🤬le, ciekawe kiedy zrobia lucky luck championship i przeciwnicy beda isc w przeciwne strony plecami do siebie z rewolwerami i np. po 5 krokach sie obracaja i strzelaja do siebie nawzajem jak kiedys xd
[ Dodano: 2025-02-05, 10:41 ]
luke* xd
[ Dodano: 2025-02-05, 10:41 ]
luke* xd
JoSeed napisał/a:
A oprócz niedoboru danonków?
Zagadka 🤔
Możliwe również, że po prostu miał pecha. Był promil szans na to, że uderzy w taki sposób, że kość piszczelowa się rozpadnie. Trafił szóstkę w totka.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Za mało danonków, sanshin i do tego za mało farta a Bogdan go nienawidzi za c🤬jowe dziary.
podpis użytkownika
Hava, hava nagila þú ekki skíla farðu í rassgat helvitis gamli pungur þú
Ech, kolejny który nie oglądał Kickboxera z Van Dammem, gdyby go obejrzał toby wiedział że przed takimi kopniakami trzeba najpierw trenować napieprzanie nogą w bambus.
darayavahus napisał/a:
nie masz pojęcia bo c🤬ja w dupie taty co najwyżej ćwiczyłeś
ism napisał/a:
nie masz pojęcia bo c🤬ja w dupie taty co najwyżej ćwiczyłeś
obrazilem twoją ciotowatość?
Nie bardzo rozumiem sens tego typu "zawodów". Zwycięzcą zostaje ten, kto pierwszy złamie nogę? Fajnie byłoby to rozreklamować wśród patusów jako fajniejsze od MMA, co drugi debil kuśtykałby z nogą w gipsie.