📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02

NIe mam bladego pojęcia jak to jest możliwe, by złamać w tak prosty sposób tak mocną kość. W dodatku bierze udział w zawodach patologicznych. @_@
darayavahus napisał/a:
NIe mam bladego pojęcia jak to jest możliwe, by złamać w tak prosty sposób tak mocną kość. W dodatku bierze udział w zawodach patologicznych. @_@
Przecież masz wyżej napisane: Za mało danonków

A oprócz niedoboru danonków?
Zakładam, że jest młody, zdrowy, wysportowany, dobrze i zdrowo się odżywia... No to jak to?
Przychodzi mi też na myśl złamanie patologiczne, czyli np o podłożu nowotworowym...
Zagadka 🤔

Zakładam, że jest młody, zdrowy, wysportowany, dobrze i zdrowo się odżywia... No to jak to?
Przychodzi mi też na myśl złamanie patologiczne, czyli np o podłożu nowotworowym...
Zagadka 🤔
JoSeed napisał/a:
A oprócz niedoboru danonków?
Zagadka 🤔
Możliwe również, że po prostu miał pecha. Był promil szans na to, że uderzy w taki sposób, że kość piszczelowa się rozpadnie. Trafił szóstkę w totka.
Powie mi ktoś co jest zajebistego w zadawaniu sobie po kolei ciosów, przed którymi przeciwnik się nie broni, tylko musi je po prostu ustać. Kto uznał ten ściek dla imbecyli za sport?
Jak na moje wiele mikro złamań nagromadzonych przez lata treningu połączone z dietą typowego sebixa
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie