📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu

NIe mam bladego pojęcia jak to jest możliwe, by złamać w tak prosty sposób tak mocną kość. W dodatku bierze udział w zawodach patologicznych. @_@
darayavahus napisał/a:
NIe mam bladego pojęcia jak to jest możliwe, by złamać w tak prosty sposób tak mocną kość. W dodatku bierze udział w zawodach patologicznych. @_@
Przecież masz wyżej napisane: Za mało danonków

A oprócz niedoboru danonków?
Zakładam, że jest młody, zdrowy, wysportowany, dobrze i zdrowo się odżywia... No to jak to?
Przychodzi mi też na myśl złamanie patologiczne, czyli np o podłożu nowotworowym...
Zagadka 🤔

Zakładam, że jest młody, zdrowy, wysportowany, dobrze i zdrowo się odżywia... No to jak to?
Przychodzi mi też na myśl złamanie patologiczne, czyli np o podłożu nowotworowym...
Zagadka 🤔
JoSeed napisał/a:
A oprócz niedoboru danonków?
Zagadka 🤔
Możliwe również, że po prostu miał pecha. Był promil szans na to, że uderzy w taki sposób, że kość piszczelowa się rozpadnie. Trafił szóstkę w totka.
Powie mi ktoś co jest zajebistego w zadawaniu sobie po kolei ciosów, przed którymi przeciwnik się nie broni, tylko musi je po prostu ustać. Kto uznał ten ściek dla imbecyli za sport?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie