Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
darayavahus 2025-02-05, 8:58 1
NIe mam bladego pojęcia jak to jest możliwe, by złamać w tak prosty sposób tak mocną kość. W dodatku bierze udział w zawodach patologicznych. @_@
Zgłoś
draxidox 2025-02-05, 9:34 22
darayavahus napisał/a:

NIe mam bladego pojęcia jak to jest możliwe, by złamać w tak prosty sposób tak mocną kość. W dodatku bierze udział w zawodach patologicznych. @_@

Przecież masz wyżej napisane: Za mało danonków

podpis użytkownika

Natura sama eliminuje debili.
Zgłoś
darayavahus 2025-02-05, 9:44 2
draxidox napisał/a:

Przecież masz wyżej napisane: Za mało danonków

Taki zapałkowy leszcz, to choćby betoniarkę danonków oj🤬, to i tak by się złamał
Zgłoś
JoSeed 2025-02-05, 9:49 1
A oprócz niedoboru danonków?
Zakładam, że jest młody, zdrowy, wysportowany, dobrze i zdrowo się odżywia... No to jak to?

Przychodzi mi też na myśl złamanie patologiczne, czyli np o podłożu nowotworowym...
Zagadka 🤔
Zgłoś
KuBuX 2025-02-05, 10:40 2
Ja p🤬le, ciekawe kiedy zrobia lucky luck championship i przeciwnicy beda isc w przeciwne strony plecami do siebie z rewolwerami i np. po 5 krokach sie obracaja i strzelaja do siebie nawzajem jak kiedys xd

[ Dodano: 2025-02-05, 10:41 ]
luke* xd
Zgłoś
dwakilo 2025-02-05, 11:03 4
JoSeed napisał/a:

A oprócz niedoboru danonków?
Zakładam, że jest młody, zdrowy, wysportowany, dobrze i zdrowo się odżywia... No to jak to?
Przychodzi mi też na myśl złamanie patologiczne, czyli np o podłożu nowotworowym...
Zagadka 🤔

Możliwe również, że po prostu miał pecha. Był promil szans na to, że uderzy w taki sposób, że kość piszczelowa się rozpadnie. Trafił szóstkę w totka.

podpis użytkownika

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
SpalonyŻymianin 2025-02-05, 14:00
Za mało danonków, sanshin i do tego za mało farta a Bogdan go nienawidzi za c🤬jowe dziary.

podpis użytkownika

Hava, hava nagila þú ekki skíla farðu í rassgat helvitis gamli pungur þú
Zgłoś
FisioX 2025-02-05, 15:58
Zawody w lołkingu
Zgłoś
Jacson 2025-02-05, 16:06
Pij mleko...będziesz kaleką.
Zgłoś
elim 2025-02-05, 16:37 4
Ech, kolejny który nie oglądał Kickboxera z Van Dammem, gdyby go obejrzał toby wiedział że przed takimi kopniakami trzeba najpierw trenować napieprzanie nogą w bambus.
Zgłoś
ism 2025-02-05, 16:48
darayavahus napisał/a:

nie masz pojęcia bo c🤬ja w dupie taty co najwyżej ćwiczyłeś
Zgłoś
darayavahus 2025-02-05, 16:53 1
ism napisał/a:

nie masz pojęcia bo c🤬ja w dupie taty co najwyżej ćwiczyłeś

obrazilem twoją ciotowatość?
Zgłoś
Nemrod90 2025-02-05, 17:24 5
Nie bardzo rozumiem sens tego typu "zawodów". Zwycięzcą zostaje ten, kto pierwszy złamie nogę? Fajnie byłoby to rozreklamować wśród patusów jako fajniejsze od MMA, co drugi debil kuśtykałby z nogą w gipsie.
Zgłoś
Kacu63 2025-02-05, 19:58 1
Powie mi ktoś co jest zajebistego w zadawaniu sobie po kolei ciosów, przed którymi przeciwnik się nie broni, tylko musi je po prostu ustać. Kto uznał ten ściek dla imbecyli za sport?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie