zaro tam podpalili, podgrzali tylko chłopu lezanke
podpis użytkownika
forza nostra legge
Jeden stracił sklep z zawartością, drugi stracił materwc i pewnie wk🤬ieni są tak samo
^up Jeden i drugi stracił cały majątek.
Dot
2020-06-02, 0:44
UP patrząc na nasze ceny za "chleby" niedługo też stracimy nasze majątki, a samego faceta mi szkoda bo co innego stracić mercedesa mając 3 inne, a co innego ostatnią parę majtek i butów, które pozwalają aby poszukać coś do jedzenia. Oglądamy dramy jakiś mam ginekolog, podrobionych ciuchów, playlist trójki, lektorów google maps, czy pendrivów 128mb anty 5G, a amerykańska hołota cwaniaczków jak typowe sebixy z bramy odważne tylko w grupie rozwalają coś dla fanu, co jest dla kogoś całym światem nie wiedząc nawet kto to ten cały Floyd.
antifa to p🤬lone śmieci ludzkie... nap🤬lać z cekaemu i ładować do śmieciarki
Dawno nie widziałem smutniejszej sytuacji
No tu się zgadzam też jakos mi się żal gościa zrobiło co jest rzadkim odczuciciem u mojej osoby
Kiedyś to skinchedzi pedałów bili. Teraz pedały niszczą Amerykę.
A................r
2020-06-02, 9:15
czemu mówisz ze to antifa ? to jest jakaś zwykła zbieranina c🤬li. Co nie zmienia sytuacji że to robactwo trzeba wyplenić. Dlatego uważam że np. Kim Dzong jest niezastąpiony w pewnych kwestiach. Wyobraźcie sobie takie protesty w Korei Północnej. Wszystkich by zaj🤬i, a rodziny wysłali do gazu. Dlatego jest tam ład i porządek, 0 przestępczości.
v................0
2020-06-02, 10:33
ANALizator napisał/a:
czemu mówisz ze to antifa ? to jest jakaś zwykła zbieranina c🤬li.
>antifa
>zwykła zbieranina c🤬li
Wybierając jedno, wybierasz jednocześnie drugie.